persze a rövidebb tengelytáv miatt,könnyen felvette az elejét ,hasonloan az X11 hez
épp azt szerettem a busában,hogy ha csapattad akkor csak kapaszkodni kellett,mert egykerekezni azt nem annyira ...de a karod kitépi ...ej ezek a régi dolgok
Akkor Dóri lányom mág tán 40kg sem volt, de nem izgulós fajta.... ....eccer nem én vittem és a srác némi csapatás után ahol néha gyorsabban mentünk a megengedettnél hátraszólt, hogy szóljon ha fél majd akkor lassít....nem igazán szólt....talán 220 volt a legtöbb amivel mehettek...
Azt nem kétlem, hogy emelheti 230-nál az elejét egy motor, de talán nem 2.-ban....egy vidinek meg ritkán hiszek....volt egy fent ahol sv 2mp. alatt gyorsult majd 200-ra.....emelőn....
olvazsd el még egyszer Sanyi
De külömben ott a vidi a yunyun 1 / 140.. 2 /200... 3/ 240.. 4/ 280.. 5/ 300 felet
Digis mérövel 317 a vége az öreg szarnak és emelgeti az elejét 230 -nál is......... pedig nem kőnyű !
Pontosan ezért tennék a seggem alá egy ilyen masinát , de amikor ki probálom , nekem mind kevés kettesbe 200 menyen már bassza meg , 200 -220 nál emelgese már az elejét........ ennyi lové -ért ! Nem ?
persze a rövidebb tengelytáv miatt,könnyen felvette az elejét ,hasonloan az X11 hez
épp azt szerettem a busában,hogy ha csapattad akkor csak kapaszkodni kellett,mert egykerekezni azt nem annyira ...de a karod kitépi ...ej ezek a régi dolgok