Igazából SV1000-re kell mert beszart, megszorult a dugattyú benne (annyira h nem nyomja vissza a rugó) Bandié azért lenen jobb mert ugye túrakormányos az SV és mivel külön tartályos majdnem zavar a kilátásba Az egybe tartályos Bandié lenne jó. Levenném az 1250-esemről, de akkor azon mi lesz?
Én is erre gondoltam, kiveszem az egész légszűrőházat, lezsírtalanítom a gumikat, és vissza.
Mondjuk ahhoz le kell vegyem a karbit. Kell ott valami különösre figyelni?
Az én 600-as banditomon, rá sem tudta tenni a légszűrőházat a szerelő.
pár mérés után kiderült, hogy 1,5 cm-el. keresztben van a motor az előző tulajnál történt precíz javítások miatt.
Motor ki, tartóbakok javítása, motor vissza. Nem volt ócsó.
Nem korrekt...utána kéne járni, hogy mi húzza el....nem hinném, hogy a meleg miatt deformálódott....ez általában szerelési hiba vagy valahol elment a rögzítés.....
Sziasztok!
Ma észrevettem, hogy a banditon a kairbisor, és a levegőszűrő ház találkozásánál lévő gumi csatlakozóknál, amiket bilincs fog a karbisorra némi érdekességet.
Ahol találkoznak, a tetején még teljesen rácsúszik a gumi, de az alján már nem.
Fellazítottam a bilincseket, meg a légszűrőházat, és visszanyomtam rendesen a helyére, de amint a légszűrőházat tartó csavarokat visszahúztam, újra lehúzta alul.
Ez normális, vagy csak az enyémnél megvetemedett a melegtől?
Még nem szívott ott falsot, de csak 1-2milit van rajta.
Bár szerintem ilyen amióta megvettem, de most hogy észrevettem, megcsinálnám ha nem így kéne álljon.
Úgy látom az eleje is törve volt már, meg az első ajtó is cserés, ha jól látom. Azt írja, hogy van szervizkönyv. Felhívod, megkéred szkennelje be, és lecsekkolod a szervíznél telefonon.
Egyébként elég hányatott sorsúnak tűnik...
Ha ilyen méretű autó kellene, én T4-es Transportert vennék, csakis 2.4-es szívóval.
Van pár szerviz, de nem tudom, hogy nem játszanak-e össze, itt mindenki ismer mindenkit.
Asszem még regadót is kéne rá fizetni, meg kilakatolni az oldalát.
Nem tom mennyi a regadó. Asszem most lejjebb vitték? Na persze azt se tudom, hogy eddig mennyi volt.
Hm lehet, hogy megnézem, az nem kerül semmibe.
A többit meglátjuk...
Gondolom rosszul bele sem akarna menni...
Mondjuk ahhoz le kell vegyem a karbit. Kell ott valami különösre figyelni?
pár mérés után kiderült, hogy 1,5 cm-el. keresztben van a motor az előző tulajnál történt precíz javítások miatt.
Motor ki, tartóbakok javítása, motor vissza. Nem volt ócsó.
a guminak nyúlnia kéne annyit ha a ház húzza is....
Lehet, hogy először jó erősen a bilincseket húzzam meg?
Ma észrevettem, hogy a banditon a kairbisor, és a levegőszűrő ház találkozásánál lévő gumi csatlakozóknál, amiket bilincs fog a karbisorra némi érdekességet.
Ahol találkoznak, a tetején még teljesen rácsúszik a gumi, de az alján már nem.
Fellazítottam a bilincseket, meg a légszűrőházat, és visszanyomtam rendesen a helyére, de amint a légszűrőházat tartó csavarokat visszahúztam, újra lehúzta alul.
Ez normális, vagy csak az enyémnél megvetemedett a melegtől?
Még nem szívott ott falsot, de csak 1-2milit van rajta.
Bár szerintem ilyen amióta megvettem, de most hogy észrevettem, megcsinálnám ha nem így kéne álljon.
Na mindegy, letettem róla.
Egyébként elég hányatott sorsúnak tűnik...
Ha ilyen méretű autó kellene, én T4-es Transportert vennék, csakis 2.4-es szívóval.
Asszem még regadót is kéne rá fizetni, meg kilakatolni az oldalát.
Nem tom mennyi a regadó. Asszem most lejjebb vitték? Na persze azt se tudom, hogy eddig mennyi volt.
Hm lehet, hogy megnézem, az nem kerül semmibe.