Egyik sem rossz motor. De mas kategoriak. A ket 500as joval gyengebb,en nem szeretem a karakterisztikajuat,de sokaknak bejon. A cb500 jo futomuvu,eleg ergonomikus,ha megforgatod,mar mar erosnek is erezni. A 600as bandit finom szerkezet,aapjarattol huz, szees a hasznalhato fordulattartomanya,en azt vennem.
Szerintetek ez a cső honnan jön?Megfogtam, és felfele az akkumulátor felé simán felhúztam, gondolom valaminek a kivezetése, de hol lehetett?
A levegőszűrő dobozból nem jöhetett mert azon megvan.
Van rajta egy műanyag dugasz is, de hogy hova azt nem tudom.
Lehet, hogy az egyik fele az akksihoz ment, de hova ment a műanyag kis dugasz?
Most szeretnék motort venni!
A véleményeteket szeretném kikérni! még kezdő vagyok!És ha motort veszek évekig meg akarom tartani!
cb500,gs500,er-5, vagy 600bandit?
Várom a hozzászólásokat,bőven kifejteve,hogy melyiket miért!
Kérlek titeket hogy segítsetek nekem.
Egy 1997-es Suzuki Bandit vc 400-nak Víz és olaj hűtése is van?
Láttam egy tartályt az aksi előtt. Az a hűtő víz? A motor elején a hűtő rács a vízé ugye? az olaj csak a kenés miatt van? Valaki írja le nekem legyen szíves köszönöm.
Hidd el van. Ott vannak a nehéz vontatók. Láttam olyan gépet ami 780-800 paci és speciális váltóval és kuplunggal van szerelve ami folyamatosan adja át a nyomatékot. Vagyis nem lehet megugrasztani.
Lehet, hogy otthon megengedhetik maguknak, de itt még nem láttam ilyen erős gépet......talán 600 lehetett amit élőben is láttam itthon a legerősebb, de igazából az is értelmetlen....nekem teljes terheléssel is elég az öreg gépből kinyerhető fene tudja mennyi.....
FH-s Volvo 750?......a legerősebb ami abból mászkál nálunk az 560, de az átlag 400 körül van, az én Magnumom 430-as Mack motoros és abból van még a 470-es.....
A levegőszűrő dobozból nem jöhetett mert azon megvan.
Van rajta egy műanyag dugasz is, de hogy hova azt nem tudom.
Lehet, hogy az egyik fele az akksihoz ment, de hova ment a műanyag kis dugasz?
Most szeretnék motort venni!
A véleményeteket szeretném kikérni! még kezdő vagyok!És ha motort veszek évekig meg akarom tartani!
cb500,gs500,er-5, vagy 600bandit?
Várom a hozzászólásokat,bőven kifejteve,hogy melyiket miért!
köszike! Üdv:Simona
Kérlek titeket hogy segítsetek nekem.
Egy 1997-es Suzuki Bandit vc 400-nak Víz és olaj hűtése is van?
Láttam egy tartályt az aksi előtt. Az a hűtő víz? A motor elején a hűtő rács a vízé ugye? az olaj csak a kenés miatt van? Valaki írja le nekem legyen szíves köszönöm.
Itthon nem láttam még erősebbet.
mr.totya.one@gmail.com
Köszi. Mi az ára? Ha gondolod, jöhet privi...
nekem van konzol eladó banditra, de csak Topcase.eredeti suzukis.
125ccm-es robogót keresek, saját használatra, városi cirkálónak!
ha van valakinek jó ajánlata, tippe, kérem ossza meg! elsősorban 125ös liberty, ami tetszik, de minden érdekel!
kööössszzzziiiiii