Oldalt a lánckerékhez vagy kicsit hátrább középre?
Kislánckerékhez jobban vonzódnék csak az pörög mint a barom..............igaz műanyag ergo ha elropogtatja simán kiköpi.
1 tű és előre, a germán szokás szerint hátsó lánckerékhez szerelt olajzótű sztem bűnronda
a két tűs megoldásnak (már) több hátrányát látom, mint előnyét. otthoni (suftni) körülmények között nem lehet úgy kialakítani, hogy az osztás utáni két ág hidraulikai ellenállása azonos legyen ezért a kisebb ellenállású ágon fog csöpögtetni a rendszer. a sajátomat mostanában tervezem kéttűsről egytűsre alakítani
Atek
Nekem az volt, most is éppen ugyan arra cseréltetem az elsőt. Csak jót tudok mondani róla. Egyedül a megfelelő nyomásra kell figyelned, arra érzékeny kicsit.
Sziasztok!Sikeresen vásároltunk egy nagyon jó állapotú 400 as banditot.Nagyon szépen jár a motorja jól is húz a gondom csak az lenne hogy amikor eléri az üzemmeleg állapotot kicsit zörejesebb a gép nem blokkhang semmi kopogás,én szelepzörejre gyanakszom de aki jártas ebben a dologban és már találkozott ilyen problémával annak megköszönném ha lenne egy pár ötlete amit megosztana .A moci 99 évjáratu VC típus előre is köszönöm.Üdv Tomi!
Mert szarul csináltam meg.....elsőre a gomba mellett eresztett, kemény gumi volt.....másodszorra jobban átcsiszolva és tömítőanyagot használva jó lett....
Keresd Brian-t a gumitopicban, de vannak ott más használtgumisok is....Brian-től 15 körül igen jó gumákat vettem eddig, de mástól is 10-ért kaptam jót....szerintem postázik is.
Ha 15 körül találsz szinte újat, javítás nélkül, ami nem túl öreg, azonnal vevő vagyok rá!
Én nem találtam, eddig ez a legjobb állapotú, csak ugye defektes
Nem ér annyit...ez kb 4 rugót ér így, javítva 8-10.....amúgy 8-10 körül már teljesen jó javítás menteseket lehet kapni....15-ért meg gyakorlatilag újakat....
Kislánckerékhez jobban vonzódnék csak az pörög mint a barom..............igaz műanyag ergo ha elropogtatja simán kiköpi.