Ha állni hagyod télen, akkor belerohad a benya! Ha leengednéd a rabiból (karbisnál) a benyát, akkor meg kiszáradnak a tömítések. Tehát 2-3 hetente motorozni kell a garázsban. Autópályát és dugót is kell szimulálni
Lementem a garázsba, és megmozgattam a dugattyúkat...Annak ellenére hogy csepptöltőn van az akksi, azért néha beröffentem a gépet. Jó 10-15 percig járattam, aztán jóleső érzés volt hallgatni ahogy kattogva hül a rendszer.
Utána kipuff ledugóz, garázs hőmérséklete ellenőrizve , az egész gép átsimogatva. Nagyon jó látni ahogy kandikál az a nagy blokk a vázból. Csak úgy feszül az erőtől.
Szerintem a jövő héten áltában is megtakarítom . Elrakás előtt ugyan volt egy nagytakarítás, de itt-ott poros lett.
Üdv mindenkinek.........Lenne egy nagy kérdésem.A 600 Banditámon le szeretném cserélni a szivócsonkokat mert megrepedeztek elég rendesen és azt akarom meg tudni hogy a GSX750 röl pászol e az én vasamra?Elöre is kösz a segitséget.
Olcsó benzint,kátyúmentes utakat,és sok balesetmentes kilómétert!
az én k5-öm hetven felett jár és még jó
Utána kipuff ledugóz, garázs hőmérséklete ellenőrizve , az egész gép átsimogatva. Nagyon jó látni ahogy kandikál az a nagy blokk a vázból. Csak úgy feszül az erőtől.
Szerintem a jövő héten áltában is megtakarítom . Elrakás előtt ugyan volt egy nagytakarítás, de itt-ott poros lett.