Sziasztok!
GSF 400 lámpájával van egy kis gondom.
Amikor megvettem a motort egy univerzális lámpa volt rajta 25/30w-os izzóval. Vettem hozzá egy gsf 600-as lámpafejet, felszereltem, de amikor tompított álláson van a kapcsoló, akkor halványan izzik a reflektor fénye, és a reflektor visszajelzője is. Amikor felkapcsolom a reflektort, akkor a tompított rendesen kialszik.
Próbáltam az első villához testelni az izzót, de akkor is ez történt.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma oka?
Köszönöm
Ákos
Kezdjetek el hasznalni es kiderul.
Mint az abra mutatja, az en 2004-es gumim is rossz volt, de annyira nem, hogy kidobjak egy gyakorlatilag uj garniturat es vegyek egyet 60-70000 forintert.
Esoben nem nagyon menten, melegben elkezdett szinten csuszni, melegedni, erre kellett figyelni.
a busámon volt már jóval öregebb is elöl...
sztem ha nincs kirepedezve,ésszel el lehet használni..
egyik ismerösőm aki egyben gumis is, pályázik és gyorsulgat öreg slik gummákkal...
Ez egy 2004-es gumi. Ha rákeresel a típusára már újkorában, nullkilométeresen dobták le, mert csúszott szárazon is, esőben pedig mintha jégen mennél (és nem hazudtak, ez nem bor, azóta sem lett jobb )
Dobozból nekem Givi-k vannak fennt. Volt, hogy egy útfelújításnál a murván kicsit nagyobb tempót mentem és kb. 60-nál elemelkedtek a kerekek. Utána kaptam észbe, hogy nem kellett volna, de semmi gond nincs velük. Eddig.
Az előnye ennek a póznak,hogy féktávon nem támaszkodik a kormányra....
GSF 400 lámpájával van egy kis gondom.
Amikor megvettem a motort egy univerzális lámpa volt rajta 25/30w-os izzóval. Vettem hozzá egy gsf 600-as lámpafejet, felszereltem, de amikor tompított álláson van a kapcsoló, akkor halványan izzik a reflektor fénye, és a reflektor visszajelzője is. Amikor felkapcsolom a reflektort, akkor a tompított rendesen kialszik.
Próbáltam az első villához testelni az izzót, de akkor is ez történt.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma oka?
Köszönöm
Ákos
Neked így lefelé fordítva kényelmes a kuplung-fék kar?
24990Ft.
Szerintem jó féle és trepnivel.
Kivettem az akksit,ma mar nem megyek,eros a szel.....
Mint az abra mutatja, az en 2004-es gumim is rossz volt, de annyira nem, hogy kidobjak egy gyakorlatilag uj garniturat es vegyek egyet 60-70000 forintert.
Esoben nem nagyon menten, melegben elkezdett szinten csuszni, melegedni, erre kellett figyelni.
sztem ha nincs kirepedezve,ésszel el lehet használni..
egyik ismerösőm aki egyben gumis is, pályázik és gyorsulgat öreg slik gummákkal...
Szerencsésebbnek tűnne, ha inkább két oldal dobozt tennék fel.
Dobozból nekem Givi-k vannak fennt. Volt, hogy egy útfelújításnál a murván kicsit nagyobb tempót mentem és kb. 60-nál elemelkedtek a kerekek. Utána kaptam észbe, hogy nem kellett volna, de semmi gond nincs velük. Eddig.
de majd megpróbálok, talán nem kell újat vennem.