Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kereke,ez is kerek formájú,na jó csak húztalak,bocs.
Melyik része?
Azért van majesty-m mert olcsó volt és nem lehetett kihagyni. Szeretek vele menni meg minden és fiatalosabban néz ki mint a gs 500 és azért mert a bandit tetszik nem fogok venni banditra hasonlítót :D Amúgy meg a robogó is tetszik :)
Hááát így plekó nélkül gondoltam tetszik,meg hátha hasonlít a Triumphra
ezt most pontosan nem értem bocsánat
Azok rusnya aligátorok.Mé kéne nekem?
Sztem a plekó nélküliek pont neked valók
Ez nem tömegoszlató volt előző életében?
Végre egy jó motor amin normális plekó van
Egyébként vannak jobban kinéző példányok is..meg jobb nézőpontok

Torpedó

"Katonai"
Party verda
Hát...........elég rusnya egy állat.
Jah
Szerintem igazán perverz fajzat.
ezt akartad, biztos?
Nöm.
Ez?
Ez? ? ? ? ? ?
A CN250 Helix például szebb a Banditnál és a GS-nél is..
és olcsóbb is, és kényelmesebb is
Tehát a kisbandi tetszen mert jól néz ki.
A GS meg nem bár hasonlít a banditra.
Ezért egy 250-es robit használnál?
Meraz jobban hasonlít egy banditra a GS-nél vagy mi?
Elvesztettem a fonalat.
"nem lesz gondod". Ez azért bátor kijelentés a 300 ezer forintos árkategóriában. Inkább valószínű hogy nem lesz gondja, de ha lesz is, az is könnyedén orvosolható lesz, és a szakszerű orvoslás után hosszú gondtalan időszak következik
A rendőr ismerősöd ha tovább tanult volna, nem mondott volna ilyen butaságokat. Teljesítmény és teljesítmény/tömeg arányra van korlátozva az Ak jogsi, és minden esetben a két korlát határozza meg együttesen hogy Ak-val vezethető- e a motor, vagy sem.
Ajánlották már. De mint mondtam sajna az a bölcső nem nagyon jön be meg a motor maga sem attól hogy majdnem bandit. És én még azzal se vagyok tisztába hogy az AK az 250 ccm max és max 25 kw vagy 25Kw és korlátlan ccm? mert nekem ismerős rendőröm azt mondta hogy max 250 és 25 kw. Mindenki mindent mond. Autóiskolánál is ezt mondják. Most akkor mi a here van?
Nem voltál köszi :D Megérthető az is amit te mondasz. Azt hiszem nem veszek xD
Keress egy jó karban lévő folytott AK-s GS500-ast és nem lesz gondod.
Én énis halottam a Rodeo nál hogy japán belpiacos és azért nincs hozzá alkatrész sem meg hébe hóba magánszemély hozott be max ide.