Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nézek ki. Maradok a Majesty-vel. Az a baj ilyen 300 körül ami belefér ak ba csak robogó van vagy régi kinézetű ilyen gpz meg ilyesmi. Az meg nekem nem kell régies. A bandit is régi de legalább fiatalnak tűnik.
Dumálgattatok is?
Nemreg szembejott egy europai piacos 400 nagyon olcson. Kicsit vivodtunk, de nem mertuk elhozni.
A kisbanditok jellenzően az ezredforduló környékén japo belpiacról használtan érkeztek be konténerben.
Ezeket többnyire kispénzű kezdő jogsis ifjú titánok vették meg.
Kiknek sem motorozós sem szerelési tapasztalatuk nem volt ezért estek keltek és sosem lévén píz benyára nem hogy normális szerelőre és gyári alkatrészre kontárok hoz hordták vagy maguk álltak neki hekkelni.
Ha ezt és azt összeadod hogy a kis stampospohárnyi dugók 14e-ret pörögnek összeadhatod hogy a 15-20 éves gépek jó része egy javítási és pénzügyi időzített bombává válik mostanra.
Kimerítő voltam?
Jók voltak azok a motorok, még japánban 10 éve.
Belpiacos mind. Nem forgalmazták őket Európában, tehát úgy kerültek
ide -majdnem mind-, hogy a '90-es évek végén konténerben behoztak
egy csomó motort, jópárat darabokban, és építettek belőlük akkor még
használható darabokat. Amik meg nagyjából egyben voltak, azokat
kipofozták a többi alkatrészével.

Ezt nem én találtam ki, attól hallottam, aki akkoriban ezzel foglalkozott.
Egyrészt már japánban is "leselejtezték" egyszer, aztán
itthon alkatrész híján csak használták őket.
Aki pedig tudott, vagy akart hozzá szerezni nagy nehezen alkatrészt
és "építgette", az meg hamar rájött, hogy ugyan annyiba kerül
mint egy nagy gép, ha nem többe, viszont a futásteljesítménye meg
nem ugyan az.

Én is így jártam a 400-zal, kiemelt telefonszám volt a bontóé, meg
a motorradé. Szerencsémre a 400 annyival jobb volt, hogy a 400-as
Banditokat a hiedelemmel ellentétben európában is forgalmazták,
így azokhoz van hivatalosan is alkatrész.
Akkor gyorsan nézzél ki helyette mást!
Alig hiszem el komolyan mert itt az oldalon értékelésben csupa jókat írtak róla..
A bandit 250 jó motor.. sűrűn van baja és akkor lassan lehet orvosolni. Kis szerencsével orvoslás közben is elromlik rajta valami, ls így nem kell kétszer trélerezni a szervizbe. Tök tuti
Az alkatrészt nekem is mondták a suzukinál. Véleményem szerint minden motorral van gond, de persze nem mind1 hogy milyen időközönként :) És hogy mennyire lehet gyorsan orvosolni. Nem gondoltam volna hogy ilyen problémások...... Van valami ami kimondottan rá vonatkozik hogy elromlik...
Mert csak Korlátolt jogosítványom van. Van egy Majesty 250 em éppen most papíroztattam le és azt akartam eladni és ezt néztem ki helyette.
Egy csomó motorikus alkatrészt nem kapni hozzá, lényegében sehonnan. És élő tulajt nem ismerünk, aki használná probléma nélkül.
Nézd, én ebben nem nagyon vagyok otthon- mármint a bringában, de a főnököm azzal foglalkozik évek óta, holnap kikérdezem. Motorban sztem tuti a szinter, ha van az adott géphez.
Megen kezditek?... ...imádom és nem jutok hozzá mert a zasszony még nem csinált és nem mer belefogni nehogy elrontsa... ...étterme meg....
Persze.
Drágább.
Szevasztok Banditák!Zöldi!Igazából hozzád fordulok.Először is elnézést,hogy nem kimondottan Bandit téma mint példáúl a velős pacal,de szerintem Te igen otthon vagy a témában.Van egy elég komoly Magellán alúvázas bicalyom Shimano tárcsafékkel.Nos elkopott az első betét ki kell cserélni, több féle anyagból van a tárcsafékbetét.Létezik szinteres is.Mit javasolsz lehetőleg milyent vegyek.A legolcsóbb 3000 a legdrágább 5000 ft.tehát nem annyira veszélyes.Úgy gondolom a tárcsafék az mindenhol tárcsafék de én nemigen vagyok otthon a fékbetetét témában.Előre is köszönöm a javaslatodat,üdv!Zolti
Csak ugy kiváncsiságbol.... használ valaki Motul 7100-as olajat az 1200as banditjába? Én 5100-ast szoktam... megéri a felárat? Észreveheto valami kulombség?
Lehetőleg olyat, ami előző nap még gondolkodott
Az úgy ok, csak fél fogadra nem lesz elég. 1-2 darabbal nem érdemes vacakolni.
Legjobb ha otthon ölöd a röfit, és izibe megyen a fazékba az elég friss.
Miért csak 250-est akarsz?
Nagyon finom, de nagyon ritkán kapni. Kényes cucc, könnyen romlik, úgyhogy csak nagyon frisset szabad megvenni, és mielőbb megcsinálni.
Hmmm...ugy még nem kóstoltam , de gond nélkul beprobálnám
Malackának az agya egyben kirántva. Nyammm.
Koleszterinbomba.
Röviden tömören összefoglalva az utolsó évek válaszát: mert nagy az esély hogy megszivod mint torkosborz...
Röviden tömören lényeget leírod hogy miért nem? Sajna nem tudok most írni tovább mert megyek dolgozni. De megköszönném ha leírnád hogy miért nem. Köszönöm szépen Üdv.