Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor kint is hasonló állapotok uralkodnak mint kicsiny hazánkban, az szóban megegyezés itt sem ér már semmit!
Na ezért nem mögötte csuktam be a garázst én sem!
Nem tudod milyen nyomorult a német járműpiac estenként.
Hirdettek motort 700-ért. Már elindultunk a cím fele, mikor felhívtuk hogy akkor 45 perc múlva ott vagyunk. Erre a csaj elkezdett köntörfalazni, hogy a barátja mondta neki, hogy 700 nagyon kevés érte( ezért akartuk megvenni), ha kell 1000-ért vihetjük! Ilyenkor nagy előnye a magyar nyelvnek hogy fél óráig ismétlés nélkül lehet káromkodni.
Szintén hasonló eset. 699-re meghirdetve. Felhívjuk, mondja külföldön van , pár hét és jön haza visszahív. Egy hét múlva a motor 899 ért volt már fent a hirdetésben. Ès nem hívott vissza, persze vissza is küldtem volna ahonnan jött.
Történetesen az 1100-et nem akarja a eladni a gazda ,mert szóltak neki hogy egy kincs, meg valaki ráígért egy 100-ast, meg annak adja aki többet ígér érte. De lehet nem adja el, aztán kinyomta a telefont beszélgetés közben...

Szóval ez a új stratégia eladásnál! Beteted a vevöt valami alacsony árral, az kurvára beleéli magát, meg számit egy 10-20 % alkura, és mikor célegyenesbe fordul a történet, akkor közlik veled, hogy a alkunak helye nincs és még csak nem is meghirdetett fix áron viheted el, hanem köhögjél még fel pár százast euroban.
Ezt motort úgy mentem el megnézni, hogy csak katalogusban láttam ilyet , annak is "össze voltak ragadva a lapjai"
, és gondoltam szarrá van rohadva, mert ponyvára sem költenek, így kint rohad a legtöbb az utcán (itt nem igen fórumtéma :hogyan tárold a motorod télen). De odamentem és letérdeltem. Sok szép dolgot láttam már, nem lehet paraszt vakítani, de ez élőben...
Most itt tartunk.
Mégiscsak zaklatlak tovább, de már más témában.
Emil ment.
mi a rossebet kell azon a motoron annyit - egész éjszaka - gondolkodni? meg kell venni és kész! :-)
Az aldi-ban 4000.- ért van a szuper kis akku töltő! mától!
Köszönöm!
Megkérdem :)
Ha 1:1 csere érdekli akkor érdekelne a gép!

De mivel kihangsúlyoztad a kilóméter állást gondolom jóval drágább árkategóriába tartozik!
Tudok egy SZR660-at, 570 azaz ötszázhetven kilométer van benne.
Ha érdekel, megadom a figura számát. Mailben elérsz.
Múlt héten majdnem lett egy 1100-as
De sikerült minden a felújításban csak egyszerűen váltani akarok másik motorra! most másik tetszik és másikat akarok kiprobálni!

Igazad van a ccm kategória ugyan az vagy közel hasonló volumenű de ez csak azért van mert a 60 LE környék nekem amire használom bőven elég nem 300al száguldozó típus vagyok!
Hát a praktikum megkérdőjelezhető mivel pofáraeséskor jobbra tuti sérül,Így nem.Táska már fenn van és jó is.Carbon dobnak nincs súlya,
nekem meg valahogy ez az álmom.

Bár nyáron fasza szőrtelenítő.
Most már csak az nem értem, hogy ennyi pénzt ráborítottál, akkor minek akarsz tőle megválni, mikor ugyan ebben a kategóriában akarsz maradni a következő géppel is?
Nem magadnak csináltad a felújítást, vagy nem sikerült jól? Átülsz egy másik magas rizikófaktorú motorra? Közben viseld a birtokláshoz szükséges az állam felé a szintén nem olcsó díjak? Ès lehet megint kezded előröl a következő motor rendbetételét?
Lent praktikusabb+a súlypontnak is jót tesz+egyszerűbb sportdobot szerezni+nincs útban az oldaltáskádnak+nekem jobban bejön!
Nem osztom a nézetet.
Az igazi original kinézet az ülés alatti.
Hát ha a szervíz költséget rászámolom akkor +150.000Ft
Az új barkason lent van a kipuff,helyes!
És most ennek a szervizköltségét hozzáadtad a motor értekéhez, és így lett az eladási ár? Vagy tényleg ennyi ezeknek az ára?
Ha befejeztem a triplát megy bele a blokk.És kipróbálom.
Csak a tömítés adta fel!De ha már ott volt a szerelő kicserélte a szelepszár szimeringeket is beállított mindent!
Nagyobbra gondoltam!Havernak volt ilyen sr2e-je,az a hátsó rugózás frenetikus!
Itt se sokkal jobb a helyzet. Tegnap délután még 17 fok volt, most meg 2.
Lassan előveszem a hólapát-készletemet.
290 ezer van benne? Vagy miért kellett hengerfejet felújítani? Ezek nem strapabíró motorok?
Kevés dolog hagy ilyen mély nyomokat az emberben! Na nem a ballagásra gondolok!

Jut eszembe, ballagott rajtam kívül valaki bőrgatyába? (most kérem ne az "ülepen semmi" verzióra asszociáljunk! )
Köszi!