Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát hol van Nálad a restaurálás szeretete? :-)
Akkor most,hogy is van? A 150es nagyobb áteresztő képességű,mint a 130as?
Ha jól emlékszem 6-7e Huf egy vadi zsír gyári karbi a szimóra, én nem tökölnék vele! Azt 1x belövöd és örülsz 3-4e km keresztül mert megy. Egy agyonkopott régi karbit nehéz belőni, főleg ha ki is kell találni a fúvókák méretét, benne voltam ebbe a körbe. :)
Bocs a kép túl nagy lett:
Hogy ne legyek végig OFF, itt egy kis Bandit csak úgy:
Ha tudsz vele kicsit menni, utána a gyertyakép is sok mindent elárul.
Benzinszint, suber tű, majd járó motornál alapjárati levegőcsavar és suber emelő csavar beállítása segíthet. A két csavart össze kell hengolni. Az alapjáratit tekered bentről kifelé a legmagasabb fordulatig, majd a suber csavarjával visszacsökkented a fordulatot! az alapjárati levegőcsavar kb 1,5 fordulatra kitekerve lesz megfelelő, ha jól emlékszem.
en szoltam...marad a kiserletezes fuvokakkal, tu magassaggal, meg az utangyartott tukkel, amibol ket egyforma sincs.eg a schuber, ami minden simsonban csorog. Istenem,de jo, hogy nem az en garazsomban all...
Nem tűnik nagy lépcsőnek! Viszonyításként, nálam 250ccm-nél 150-es főfúvókánál a ford. tartomány legfelső harmadának vége felé lehörgött, majd csere 130-as méretre és tökéletesen kipörög! Alul kb egyformán ment mindkettővel!
Természetesen túrakormányos lesz, mint amilyen az előző volt
Pedig jó lenne.

Van távirányítós kamera is.
Láttam,túrakormány játszik?
Nincs idő videózni!
Bocsánat, hogy nem banditos téma de a Ti szakmai tudásotok segíthet.
Karburátornál 50cc volt benne egy 72-es fúvóka. Iszonyat sokat kapott a gép. Most raktam bele egy 65-ös és ez meg kevésnek tűnik. Létezik, hogy ez ekkora lépcső?
Szotyi! Én hétfőn Nauders-ben voltam és St. Moritzban is. Gondolom ismerősek a helyek Ugyan olyan szép volt most is
egy Csongo -Szotyi meccs nincs meg videon?
az nem lehet,mert igy néz ki
Úgy nem csak csúnya lesz...............büdös is.
Tojok a dobozra!
Majd szezon kezdésnek beiktatom.
Lassan hagyomány lesz.
Én arra saccoltam már az elejétől, de nem merte szólni, nehogy lehurrogjatok!
jah, Horvát, Csöngőékkel hétvégén....én egy fagyiig jutottam Soltvadkertre, ennyi volt a szezon idén...
Szerintem nem.Az jobban be van építve.Az első nagyon horvát táj.
Bledi tó?
Nincs egy fényező haverod?