Segítene valaki a problémámon? Nem tudom, hogy ezen a TP szenzoron mi a lópikula tekergetnivaló van. Állítólag nem jó a pozíciója. Lehet, hogy csak szoftweresen módosítható? Ha kérhetem csak az írjon, aki tényleg segíteni akar, nem kioktatni. Köszi! (A motor K8-as 650-es, ha számít.)
Holnap megnézem az xs 1100-et. De nézelödve az ebay-en ( a legjobb robbantott àbra katalogus minden tipushoz, hiszen minden atomjaira van szedve, söt az alkatrészek árábol valamelyest még a tipushibákra is lehet következtetni) annyira nem nyerte el a testszésem, mert a primer hajtása (fötengely-kuplung) is láncos...attól meg valahogy irtózok....
Ó, én azt imádnám.
Egy z900-at, vagy 4 kéményes CB 750-et feltámasztani.
Gyári alkatrészekkel. Amik olyanok minőségűek, és akkorák, mint 1976-ban voltak. Én élveztem a simson építését. Az viszont, hogy 1 év használat után folyamatos munkát adott, heti többször.
Ezt meg meguntam.
Már átmérőben is kb 10% különbség, akkor ha kiszámolod keresztmetszetre ennél sokkal nagyobb lesz (DxDx3.14/4) szegényítés.
Max 5% -os lépcsőkkel kell lépdelni...
Itt a Bledi tó
Majd kísérletezgetek, messze még a tavasz.
Egy z900-at, vagy 4 kéményes CB 750-et feltámasztani.
Gyári alkatrészekkel. Amik olyanok minőségűek, és akkorák, mint 1976-ban voltak. Én élveztem a simson építését. Az viszont, hogy 1 év használat után folyamatos munkát adott, heti többször.
Ezt meg meguntam.
Max 5% -os lépcsőkkel kell lépdelni...