Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kormányhínár esetleg jó ötlet még?
LELŐLEK
Most viccelsz csak ugye? Milyenre, melyikre plekora gondolsz ezt egyátalán lehet fúrni? Vagy csak ragasztani? Első kőrben nézek valami sapkát C3 vagy Neotec. Neked mi is volt a problémád a C3-al, ha bővebben kifejtenéd?!
Monnyuk még hárlisokat se láttam ennyit faszolni plexikkel meg kézvédőkkel.
Én már felajánlottam az üvegajtót...kb 2mx90cm és van rajta függöny is
Valaki ajánlott átlátszó fürdetőkádat..............asszem lovakra használják.
És a plekó? Na,jó...szal nekem az, jó érdekes...Akkor tegyél még rá azt a pici magasítót,azzal meredekebb szöget is beállíthatsz,na meg persze még magasít is.
22" 56 centi a legnagyobb
És érdekes működik minden a fordulatszám mérő kilométer óra minden. Ez a Suzuki még akkor is megy ha már lángol.
Erre én sem tudom a választ... Azért szétszedtem és egy vezérlő csip van alatta elég távol kb. 1,5cm-re a műanyag borítástól.
Valami bazira zárlatos lett ott benn.
Ilyet még nem láttam....mitől lenne ott ekkora hő?....
Sziasztok most jöttem haza Erdélyből és még elindulás élőt feltűnt valami a műszerfalon.... A fordulatszám és a kilométer számláló közt a műanyag burkolat megolvadt. Kint csinált olyat, hogy nem akart beindulni csak az F1 hibajelző villogott aztán többszöri kulcs elforgatása után egyszer csak beindult. Lehet köze a kettőnek egymáshoz?
A Fehling bukócső Bandit 1200N/S verzióra 1996-2006 közötti évjáratra való..
Az első megoldás egy progressziv rugószett, a második pedig a gumi mintázata.. A nagy Banditok nem szeretik a túrásabb mintázatú gumit.. Ez van..

Nekem a 600-as bandi rázta az elejét, azon Continental gumi volt.
A nagybandi nem rázta, felkerült rá a Michelin pilot power, azzal sem rázta egy darabig, de amikor már elég kopott volt, néha elkezdte rázni.
Most megint új Michelin van rajta, megint nem rázza.
Ha fent van a hátsó doboz, főleg ha súly is van benne, hajlamosabb rá, hogy beszitál.
Van egy eladó vadiúj selyemfényű fekete Fehling bukócső.. Ár megegyezés szerint. 30-3572549 (A kép a krómozott verziót ábrázolja!)
nem hinnem, hogy ilyen egyeni akciok belefernenek-csak penz meg ido kene-, de ha szolsz elotte megkoszonom.
tartsd nyomva mindket gombot eguszerre, akkpr elkezd villogni.
Sziasztok.Egy kis segítség kéne hogy hogy tudom beállítani a digitális órát a gépen?Köszi.
Jó túrák vannak benne. Mikirrel már párat lenyomtunk.
Jövőre Mariazellbe mennék, csak ott 2 nap pl.
nem olvasom. mire gondolsz?
jut eszembe Gyula bá, jövőre mik a terveid?
Motozin újságot olvasod?
legalább röpíti majd....
hat nem tudom, 45 kilos csajok ala a bandi nem tunik olyan nyeronek...
kellemes szerelgetést. nyomjal kepet