Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem volt 650-esem olajos.
Szevasztok!
Dust!

A 2008-as dob már vizes blokkhoz való,az sajna nem jó az én levegős blokkomra.De azért köszönöm!
Szervezzünk láncnézegető túrát?
Nekem több mint 50e van a gyári láncban az 1250en.
Kb 12e-nél kapott olajzót.
Bárki megnézheti.
Kicsit elrejthetted volna, így nem túl gyárinak tűnik a rendszer :)
Esküszöm mentem olyannal, ami levegős. Ha jól emlékszem, ezzel.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_650_bandit_k5-5820
497

:O Nahát mindig tanul az ember.. Anno úgy olvastam mindenhol hogy a 650ccm-é válással egyidőben lett vízhűtésű a masina..
Nem, a K5-K6-os modellek levegősek. A dobjuk egész más sajnos.
Sziasztok!

Ha már megint a lánc és az olajozó a téma! Sokáig gondolkodtam én is hogy készíteni kellene, de letettem róla..
Kinek mennyit bír, bírt a láncszettje? Csak mert nemrégiben cseréltem gumit, és a 21 000-t futott láncban még nincs nyúlás, alaphelyzetbe állítottam a hátsó kereket. Ez így normális, vagy a lelkiismeretes láncápolásnak köszönhető?
Szia!
650-es az nem csak vizesben volt? Nekem van 650hez gyári dobom, 2008-as. Pont 1000 km van benne.. :)
Akkor superman

Van itt a földön is 0 g.
űr
Mivanakkó ha nincs gravitáció?
Nem szivattyús, gravitációs
Amúgy az ötlet tetszik, de a vákuumos lengő benzincsap elé is érdemes lenne tenni egy szabályzót (akvárium boltban lehet kapni levegőztető szabályzó szelepet kb 300Ft -os tétel), hogy ne árasszon el az olaj, mert ha az a szivattyú megindul, akkor 100 -on 1 liter is kevés lesz.
Nagyon utálom ugyanis fújkálni, meg hát nem is olyan szépen fut így a lánc mint előtte
80.000 fölött dobtam le az első láncot, most meg ebben alig van 45, aztán már nem is az igazi, pedig a felét olajzóval futotta.
Nekem elbaxódott ak elektronika, nem értem rá vele foglalkozni, de se kép se hang... ...van valakinek esetleg belőle egy eladó?
Jaha, nemrég nézte egy srác, milyen szép a láncom. Aztán közöltem, hogy 17 ezer van benne, és egyszer sem takarítottam le, csak röhögött. Aztán mondta, hogy szerez olajzót
Az is lehetne...
Baján egy műhely maradt, akik a hőskor óta csinálják, én megmaradtam a Zsigulik, Skodák, Dáciák, Trabantok szintjén.
Ha kell szerzek telefonszámot.
nem tudsz valakit aki járatos Cng témában /szerel/?
A 600 nem olyan, de lehet, hogy fel megy rá.
Szevesztok!
650-es bandithoz gyári karcmentes dobot keresek.2005-2006-2007-es léghűtéses blokkhoz.Esetleg nem tudja valaki,hogy a 600-as kipufogója nem ugyan olyan?
Köszönöm!
Lesz....m hogy néz ki egy lánc.
Menyjen és ne nyúljon mittomén 30-ig.
Utána kidobom oszt jóvan.
Enyémgép nem nyomatékgyár hogy tépje meg hát óvatos szelídgesztenye vok nekem sokáig tart.
És esőt a láncal együtt útáljuk így kikerülöm.
Nem véletlen hogy a glocnert eddig csak +35 fok szikrázó napfényben láttam.

Ettől függetlenül egy uncsi havas szombat du-vasárnap folyományaképp lesz olajzó.