Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Expressz fuvarokat csináltam vele, átlag raksúly 15-30 kg./fuvar volt.
Heti átlagban két olasz kanyart lenyomtam vele, de volt olyan is, hogy Dánia oda-vissza 54 óra alatt. (3.600 km. 1,5 óra alvással)
Legtöbbször amikor hazaértem olaszból, a ház előtt állt a váltósofőr, táskával a kezében, Én megálltam, kivettem a táskám, Ő beült és indult vissza olaszba. A motort nem állítottuk le.
Amikor megvettem a kereskedőtől, abban állapodtunk meg, hogy oda hordom szervizbe, de Én diktálom, hogy mit írnak a szervizkönyvbe.
Hát majdnem sírva fakadt, amikor a 10.000-res és a 20.000-res szerviz között 8 nap telt el.
22.000 km. volt benne, amikor eltört a főtengely, beugrott a helyemre egy srác, egy 400.000 forintos Skoda Formannal, utána feleztük a fuvarokat.
A skoda soha nem rohadt le és kb. 3 hetente megkereste az autó árát.
Ja, és hogy mit szeretnék attól aki esetleg hozzáfér ilyenhez, vagy van ismerőse aki igen?
Hát természetesen venni tőle, de ettől sporttársibb áron, akár nagyobb tételben is!
Üdv Mindenkinek!

OFF téma, de gondoltam, megpróbálkozok, hisz ha jól emléxek van itt közöttünk pár olyan szaki is, aki ismerheti, és hozzáférhet.
Erről lenne szó: ALKONEK "C"
te jo eg, azt meg hogy csinaltad?
Igazad lett.
UUUUUUUUUHHH!
Hunyady?
Nekem volt! Igaz, hogy a H1-es.
Újan vettem, 11 hónap alatt mentem vele 180.000 km.-ert, titta szar volt új korától, pedig óvtam ahogy csak lehetett.
Amikor eladtam, nagy kő esett le a szívemről. Soha többet!
Nekem meg nem.Még tegnap is full nakeden nyomultam reggel.Kőkemíny vagyok míg fagyott medve......nem leszek.
Mondtam én nem kel nekünk FJR....
Nekem tényleg bevált a plekó,tegnap 23 körül értem haza elég hűvös volt már a nappali szerelésemben.Így most az FJR projekt törölve az tuti.
Ez jó....
Erre szokta mondani egy ismerősöm, hogy igen, ez is jó, mások meg kecskét b***nak :D
Én még itt a mátrában 20cm-es hóban is motorozom ,igaz nem bandittal,ETZ 250-nel
Nem is fázom sehol.
Már magyar renccámos.
Nem lesz drága honosítani?
Na ezen mekkora undorító plexi van elöl....
Zélire hideg ellen beszereztem Ezt.

Garantáltan szélmentes és úgy driftelek vele havas úton mint a pinty.

Igaz kicsit többet eszik és 110-nél nem megy többet de sebaj.

Viszont stílusosabb.
Az a baj kb 40-nel gyorsabban megyek ,mint szoktam nem veszem észre a sebességet...180-nál semmi szél se zaj......nem rángatja a kabátom meg a sisakom se
Meg hidegben,esőben szélben,tehát mindig A szélvédelem kb ugyanaz mint az FJR-nél...
Nyulak közt.
El ne add !Nagyon király
na ,halló,halló,gyere "mesélj"

technika bírta a sok -sok Km-t?,és Te,hogy bírtad?

fényképet is "kérünk"
Jó estét
koszi!
penteken munkaugyben egesz ejjel forgalomzavaras...