Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ám ledes és ledes között is különbség. Láttam már olyat ami sokkal fényesebb volt mint a hagyományos gyári
Ne vegyél,roszzabbul látszik mint a hagyományos,amúgy ledeshez való index villogtató relét kell betenni..........ha ellenállást teszel elé akkor ugyanannyit fogyaszt mint a hagyományos izzós,úgy semmi értelme,hacsak nem a dizájn a fő szempont...
Itt képesmotoron láttam hirdetést, és onnan akarok venni. Nem hinném, hogy ott adnak hozzá ilyesmit...
........vagy ilyesmi.
Ledeshez való indexrelé.
Ahol veszed az indexet szerintem adnak.
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy szeretnék új indexeket vásárolni, és hogy a LED-es indexhez kell valami ellenállás vagy ilyesmi?
A segítséget előre is köszönöm.
Ne fogd vissza magad,ami nem tetszik tovább adod!
Meg a hang.
Üzemmelegen kb nem sok jelentősége lehet,hidegen csak óvatosan,fokozatosan szabad terhelni+minőségi,időben cserélt olaj+szűrők,jó karburálás és örök élet.....akár az Ikarusz!
Viszont döglök az értelmetlen extracuccokért.
Hát még ha közben sasolnád a gázszámlát.Havi 2 kiló meg szokott lenni ha hideg van.
Nem rossz, csak akkor jobban kopik.
Hosszútávú terepi versenyekhez használt fényágyúk
Megfagynék!
Legalább lehet vele látni,éjjel az erdőben jól jöhet.
Értelme kb semmi,de csinos rajta,estleg mögé teszed a kamerát és megvédi a bogaraktól.
Mikezek?
Tanklámpák?
Mivel a téli hónapokban általában 8-10 fokban teszem a dolgom 9-10 órán át a hideg nem szokott meghatni.

na, majd Zoli fantáziáját megmozgatja
Bár lehet hogy 3 lámpával még szebb.. kis Mickey egér
Sztem állat,de tényleg szép ,csak ettől még jegesre fagysz
Engem ez a hideg ?Már miért zavarna? Szél semmi hideg semmi mármint motoron .
Dupla lámpa nélkül szart se érne az a motor...akkor csak egy hétköznapi tucat naked lenne. Nagyon is jól néz az ki (plexi nélkül) ahogy van.
Talán csak az XR 650 Baja lehet szebb a duplalámpás mezőnyben
Nemmondod hogy az rossz dolog.
Ha nekem vizes banditom lenne, Én tuti nem adnám neked kölcsön.
Még képes lennél 5000 fölé is elpörgetni.
Az optika a fontos.............má nem néznek meg a mekdönci előtt.