Mindíg aszondom hogy nekem nem tetszik.És infarktust kapok a vizuális környezetszennyezéstől.
De már a kalahári óta tudjuk hogy a varacskosdisznónak is van aki szereti tehát nagyon szubjektív a szépség fogalma.
Ha neked teccik ám rajta.
De én leszedném.
Elképesztőek ezek a számok... 100.000km egy motorba. Pláne 2008-as évjárat. Írsz még tapasztalatot a láncról, hogy milyen időnként kellett cserélned a lánc szettet? Gyári meddig bírja?
Köszi
Az olcsóbb a nem könyvelt és lassabb tétel.Tehát nem tudod napra követni USA-n kívül.Ergo trac-trace-en annyit ír ki hogy elhagyt az államokat.Hogy odaére e vagy nem ül e rá valami nigger a mamutseggével a postázóban az nemfog kiderülni.
Az ebay-ról tájékozódom fehéren feketén... US $86.80 Hungary USPS Express Mail International Estimated Delivery within 4-6 business days. Vagy van olcsóbb megoldás...
US $72.95 Hungary USPS Priority Mail International Estimated Delivery within 7-11 business days.
Hmmmm...................A féknyereg Beaver, Pennsylvania a hátsó teleszkóp Houston, TX, ezek mind itt voltak 46 dodoért.Jelzem a teleszkóp átcsúszott vámmentesen.
Az első teleszkópom Raymond, New Hampshire,-ből jött talán 96 dollár postával.Ezt nem úsztam meg vámmentesen.De még vámolva és leszervízelve is olcsóbb volt mint itthoni bontóból.Ha lett volna.
Ha előbb szólsz rendeltem volna neked is egyet! Az ebay-on van $145.00 + Shipping and handling US $72.95 Estimated Delivery within 7-11 business days + a vám.
De már a kalahári óta tudjuk hogy a varacskosdisznónak is van aki szereti tehát nagyon szubjektív a szépség fogalma.
Ha neked teccik ám rajta.
De én leszedném.