Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindíg aszondom hogy nekem nem tetszik.És infarktust kapok a vizuális környezetszennyezéstől.
De már a kalahári óta tudjuk hogy a varacskosdisznónak is van aki szereti tehát nagyon szubjektív a szépség fogalma.
Ha neked teccik ám rajta.
De én leszedném.
Zoli még a látványa is borzasztó csúnya mint a vérnyúl!
Nem sok az állandóan rajta kel ülni és európát járni.....
A szívem................rákattintottam jusztis.
Megrendelted?
Szia!

Elképesztőek ezek a számok... 100.000km egy motorba. Pláne 2008-as évjárat. Írsz még tapasztalatot a láncról, hogy milyen időnként kellett cserélned a lánc szettet? Gyári meddig bírja?
Köszi
Az olcsóbb a nem könyvelt és lassabb tétel.Tehát nem tudod napra követni USA-n kívül.Ergo trac-trace-en annyit ír ki hogy elhagyt az államokat.Hogy odaére e vagy nem ül e rá valami nigger a mamutseggével a postázóban az nemfog kiderülni.
Az ebay-ról tájékozódom fehéren feketén... US $86.80 Hungary USPS Express Mail International Estimated Delivery within 4-6 business days. Vagy van olcsóbb megoldás...
US $72.95 Hungary USPS Priority Mail International Estimated Delivery within 7-11 business days.
Hmmmm...................A féknyereg Beaver, Pennsylvania a hátsó teleszkóp Houston, TX, ezek mind itt voltak 46 dodoért.Jelzem a teleszkóp átcsúszott vámmentesen.
Az első teleszkópom Raymond, New Hampshire,-ből jött talán 96 dollár postával.Ezt nem úsztam meg vámmentesen.De még vámolva és leszervízelve is olcsóbb volt mint itthoni bontóból.Ha lett volna.
Ámerikából nem olcsó a posta....
Nemmondod hogy az az egy darab plexi ennyi postával jár?
2 féknyerget 46 dodóért kaptam meg kézbe.
Abban benne van a posta is?
A de-n találtam 195 ajro ért evvan basszus.
Ha előbb szólsz rendeltem volna neked is egyet! Az ebay-on van $145.00 + Shipping and handling US $72.95 Estimated Delivery within 7-11 business days + a vám.
Sziasztok!

Hátha valaki még nem olvasta!
Továbbra is keresem ezt az idomot!
Akkor adj egyet de gyorsan! Vagy még az ebay.com, de-n találtam sürgősem kell egy !
Mert mindet én rendeltem meg....
Basszúúúús addig vakaróztam míg kifogyott a vérnyúl a Louis-ból! Állításuk szerint már nem is rendelhető Honnan lehet talán még beszerezni?
Lehet alkudni belőle!
Az sok, alig fizettél többet a vérnyúlért!
Látom már a másikon..
Erre Zoli tudja a pontos választ.....
Mi az a vérnyúl?
40-ezer...