Szuper futómű,nagyon jó fék,és brutál jó erős moci ami alul is brutál ,felül meg...és érdekes, váltott kanyarokban ,meg általában mindenhol jóval könnyebben fordul,de én már átálltam túrára,legalábbis azt hiszem .Szél imádóknak is megfelel,de azért valahogy nem éreztem a habtestemen azt a nagy szelet mint amit kellet volna
Puding próbája a menés.......ráülve is éreztem a könnyedségét........borzasztó nehéz lenne az ideális motort összeállítani....de szívesen kisérleteznék vele!
Ez jobban megy lényegesen,de alul meg sokkal,de erősebb is bő 10 lóval.én próbáltam a régit is meg ezt is,ez JÓÓÓ.Elragadtatva én se vagyok egyiktől sem,csak a B-KINGTŐL!
112 ló padon mérve,alulról meglepődnél.hogy milyen jól megy,van vmi kipufogó szelep a katalizátornál....még az 1250-hez képest is egész jó alul,ja és könnyebb is mint a bandit ez miatt is könnyebb szűk sikánban az irányváltás,sajnos nem annyival mit amennyivel könnyebb hanem sokkal jobb
Aláírom,hogy ha alsó állásba teszi a plekót jobban néz ki,vagy 30cm-rel lejjebb tudja engedni-legalább....még zolinak is megfelelne akkor izé talán ...
Nőknél meg pláne.
Sok a plasztik.