Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg jó a béka...
Legjobban a nagy gumifogyasztása riasztana,de túrázni azzal is lehet....ülése kényelmes?
Szuper futómű,nagyon jó fék,és brutál jó erős moci ami alul is brutál ,felül meg...és érdekes, váltott kanyarokban ,meg általában mindenhol jóval könnyebben fordul,de én már átálltam túrára,legalábbis azt hiszem .Szél imádóknak is megfelel,de azért valahogy nem éreztem a habtestemen azt a nagy szelet mint amit kellet volna
Mesélj a kingről!
Puding próbája a menés.......ráülve is éreztem a könnyedségét........borzasztó nehéz lenne az ideális motort összeállítani....de szívesen kisérleteznék vele!
Bazz nem egy nagy cucc erősebbnek lennie............még az én szúnyogcsődöröm is erősebb 6 lóval.
Ez jobban megy lényegesen,de alul meg sokkal,de erősebb is bő 10 lóval.én próbáltam a régit is meg ezt is,ez JÓÓÓ.Elragadtatva én se vagyok egyiktől sem,csak a B-KINGTŐL!
A havernak az előző generációs CBF 1000-je volt. nem volt elragadtatva tőle. 225 volt a vége. Mondjuk a bandittól sem volt elájulva.
Nőnél semmi gondom a meztelenséggel
112 ló padon mérve,alulról meglepődnél.hogy milyen jól megy,van vmi kipufogó szelep a katalizátornál....még az 1250-hez képest is egész jó alul,ja és könnyebb is mint a bandit ez miatt is könnyebb szűk sikánban az irányváltás,sajnos nem annyival mit amennyivel könnyebb hanem sokkal jobb
Minnél kevesebb a ruha annál boldogabb a lelkem.
Nőknél meg pláne.
Gondoltam,hogy oldalról egyből leszednéd az idomot.Na de előlről csak nem tán?
Vezetni nem vezettem,de már ültem ilyenen,nem rossz ez,de lehet harmatos lenne egy bandi után,a Honda minőség az tetszene tutira!
Jaaa,aki ilyen kényelmes...

Sok a plasztik.
Aláírom,hogy ha alsó állásba teszi a plekót jobban néz ki,vagy 30cm-rel lejjebb tudja engedni-legalább....még zolinak is megfelelne akkor izé talán ...
Olyankor lesétálok a garázsba és kinyitom a kocsiajtót.............majd beszállok.
Cb 1300-al ellennék egy darabig,gondolom....
Legalábbis hidegben.
Élőben szebben néz ki.. meg hát vannak jobb nézőpontok is
Igény van a szélmentes utazásra..............motoron.
orok rejtely marad, hogy a szep, homogen cbf1000 bol hogy lett ez a torzszulott, meg esetlenebb, mint egy del koreai forma.
van aprilia a kozelben, holnap bekerdezek