Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy optikai tuning lenne, hasznát nem nagyon látok. Viszont azt a két MZ lámpát szebbé varázsolja rajta. Én bevállalnám az biztos.
Alapvetően még mindíg vacillálok a plexin.Hogy kell e vagy nem.
Egyenlőre hajszállal a vagy nem áll nyerésre.
De még alakulhat máshogy is.
Csak nem igen szánok rá pénzt sokat.
A plexi meg aránytalan drága egy darab műanyag léttére.
No erre gondoltam.
Mint szakértő...........van értelme?
Az a munkalap véd és eltakar...És még jól is néz ki! Ha élőben látnád akkor más lenne a véleményed. Csakis pszichológusod jelen létében nézhető meg.
Esetleg egy újabb bandit?
Persze van jobb és a jobbtól is van jobb illetve a banditól nincs jobb!
Nemis.Egy 2 méteres munkalappal viccesen néznék ki. A kocsiba is alig fért be.
Ha nem ülsz motorra....
Engem se zavar.
Túlzásba ne essünk,ügyesen kanyarodik,de rengeteg jobb van nála....
Norbi be jött ez a kellemtelen hideg idő de minket nem zavar most már ugye?
Ezt nem tudtam,nem mentem még vizessel,valahogy mindig kimaradt,majd a bandittalin pótolom ha kapok ilyen felajánlást!
A menetkultúrájuk finomabb,érzésre...nem mondtam,hogy cserélnék,de kipróbálnék egy cb1300-at!
Kanyarvadásznak is becézik...A váz acél, az acél merev, egy nem ép mágyár barátom mondaná nem álóminium.
Ráadásul az a vizes banditokon 45%-kal merevebb,erősebb a váz mint a régebbieken(volt egy köztes olajos modell azon is erősebb volt már)---a márkaszervíz szerelője mondta tavasszal....
Hah...........lengőkar,futómű..............mind vérbeli sportgép nekem.
A pubinak.
Na ezért motorozunk bandital!
Állj a Bandit mellé a hondával,olyan mint egy törékeny kistesó..vékony első teló ,vékony leömlők,igénytelen lemez hátsó lengővilla,műanyag láncvédő,de olyan,hogy félkézzel letépném,de komolyan,még a középsztender is vékony törékeny,ráadásul,ahol az enyém nem ér,le két személlyel,a hondáé két személlyel legkeményebbre állított futóval is karistol.A hátsó gumma 160-as...a felni meg görbül,ugyanott a Banditén semmi horpadás nem lett....a gyári doboztartó vmi rezgéstől eltörött,enyémen 3xor annyi kilóméteren semmi gond....ja a hátsó lánckerék is izléses a hondán,szal tuti nem cserélnék....
bizony ám
Mé eddig szögletesen vetted?
Gördülékenyen.....
Hondával hogy vadásznád a kanyarokat?
Bajom nem volt,egy hondán valahogy minden finomabban működik, érzésem szerint.
Na jó..............leszek akkor köcsög....................bár a pubi jobban teccik.

De zacsai-pacsi akkorselesz.
Ez nem igaz, mert köcsög vagy! Ahogy Én is, meg itt mindenki.
Ezt a múltkor már kitárgyaltuk.