Sajna sok választásom nincs! Szabadulnom kell a mostani gépemtől, mert csúnyán átvertek. És elég volt a robogóból egy időre.
Ez a 2003 -as, 24 000 Km -el, szalonból, szervizkönyvvel, új gumival, új fékpofákkal, új lánc és lánckerekek; jól hangzott!
És a Suzuki alkatrészei elég jó árban vannak a többi márkához képest!
A szalonvezetővel jó viszonyban vagyok, rákérdezek a váltóra, mert 2 tulaj volt eddig és mindvégig ők szervizelték a gépet.
Persze lehetnék szkeptikus....
A választott évjárat a legkritikusabb évjárat váltóhiba szempontjából! A 3-4-5 fokozat szokott lehámlani, elveszítve az edzett kérget. Bármilyen futásteljesítménynél előfordulhat. Típushiba még a kilágyult hátsó rugós-tag. Kerülendő továbbá a mostanság sportlégszűrővel futtatott motor.
A motort már sajna levették (hasznaltautok.hu), mert 5 000 Ft -ért foglaloztam a Suzuki Budakalásznál. Decemberben lesz a szerződés megírva és februárban veszem át!
- De lehet, hogy kicsit előbb...
Hja az nem lesz nehéz, én egy 10-esböl már megvagyok...1 Mass Augustiner jó erősre főzve minden kortyát élvezve... a nyakam jobban fáj, annyit kellett tekergetnem a fejem, hogy minden női felsőtestet alaposan szemügyre vegyek.
de ,ha valóban jó gazdái voltak, akkor nem lehet semmi probléma a géppel
Ez a 2003 -as, 24 000 Km -el, szalonból, szervizkönyvvel, új gumival, új fékpofákkal, új lánc és lánckerekek; jól hangzott!
És a Suzuki alkatrészei elég jó árban vannak a többi márkához képest!
A szalonvezetővel jó viszonyban vagyok, rákérdezek a váltóra, mert 2 tulaj volt eddig és mindvégig ők szervizelték a gépet.
Persze lehetnék szkeptikus....
Kitőltve!
na de sebaj, a tavaszin ott kell lennem
az adatlapodat töldsd ki, mert vannak,akik nehezményezni fogják és nem fognak hozzád szólni
- De lehet, hogy kicsit előbb...
- A kevesebb néha több!
ki van kopva a fogaskerék felülete
csak bizonyos évjáratokra jellemző
milyen a kiszemelt "áldozat" évjárata?
de most a többiek fórum talin vannak,amin sajna én nem tudtam megjelenni,igy most kevesebb hsz.fogsz kapni