Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy mint alkatrésznepper, csak azt tudom mondani, sajnos a gyári suzuki alkatrészek semmivel nem olcsóbbak már...:(
A 24e elég valószerűtlen, nagyon utálhatták a korábbi tulajok, ha ennyire nem mentek vele. Érted, 2600/év...
Lassan 10 éves motor majd egymilláért?
legyen vele szerencséd,de én kicsit drágállom,vagy én vettem anno olcsón,de nem folytatom, nem akarom a kedved szegni

de ,ha valóban jó gazdái voltak, akkor nem lehet semmi probléma a géppel
890 000 Ft -ért adják + átírás 70 000 Ft!
Sajna sok választásom nincs! Szabadulnom kell a mostani gépemtől, mert csúnyán átvertek. És elég volt a robogóból egy időre.
Ez a 2003 -as, 24 000 Km -el, szalonból, szervizkönyvvel, új gumival, új fékpofákkal, új lánc és lánckerekek; jól hangzott!
És a Suzuki alkatrészei elég jó árban vannak a többi márkához képest!
A szalonvezetővel jó viszonyban vagyok, rákérdezek a váltóra, mert 2 tulaj volt eddig és mindvégig ők szervizelték a gépet.
Persze lehetnék szkeptikus....
Bocs az elütött betükért.
Köszi!
Kitőltve!
ahol melóztam,jöttek-mentek a túrázok,az én nyálam meg csorgott,ahogy elnéztem talán ez volt az utolsó jó hétvége,baxameg

na de sebaj, a tavaszin ott kell lennem
JAbazz, én is éjszakás lettem, aminek az lett az eredménye, hogy hajnal 5 helyett 11:30 kor végeztem ma délelőtt...kicsit megcsúsztunk..
2-3500-ös fordulat között, abban a fokozatban, ahol épp elkopott a fogprofil. Ha ezt hallod, az váltócsere. Alkudj 100-at, ebben az esetben,
na, azt hiszem pont az lesz az ,amit nagyon megkell halgatni,de majd talán jön Zöldi és Kistván és kijavít

az adatlapodat töldsd ki, mert vannak,akik nehezményezni fogják és nem fognak hozzád szólni
A választott évjárat a legkritikusabb évjárat váltóhiba szempontjából! A 3-4-5 fokozat szokott lehámlani, elveszítve az edzett kérget. Bármilyen futásteljesítménynél előfordulhat. Típushiba még a kilágyult hátsó rugós-tag. Kerülendő továbbá a mostanság sportlégszűrővel futtatott motor.
A motort már sajna levették (hasznaltautok.hu), mert 5 000 Ft -ért foglaloztam a Suzuki Budakalásznál. Decemberben lesz a szerződés megírva és februárban veszem át!
- De lehet, hogy kicsit előbb...
2003 -as évjárat!

- A kevesebb néha több!
Hja az nem lesz nehéz, én egy 10-esböl már megvagyok...1 Mass Augustiner jó erősre főzve minden kortyát élvezve... a nyakam jobban fáj, annyit kellett tekergetnem a fejem, hogy minden női felsőtestet alaposan szemügyre vegyek.
Menyi korsó volt István.......
akkor most irigylem az állapotod,de mindjárt utolérlek
a kiszemelt motort link.-eld ide megvétel elött, azt megszakérti a társaság,még azis előfordulhat,hogy "tudja" valaki az előéletét
...nem vagyok most olyan állapotban, most jöttem ki a oktoberfesztröl...
én meg nem értek hozzá, úgyhogy nem vau bele
3.-ill 4. sebesség 40km/h-tól60km/h ig egész jól halható,mint az a régi ikarus busz ,ami morog mert difi baja van

ki van kopva a fogaskerék felülete

csak bizonyos évjáratokra jellemző

milyen a kiszemelt "áldozat" évjárata?

de most a többiek fórum talin vannak,amin sajna én nem tudtam megjelenni,igy most kevesebb hsz.fogsz kapni
Az a magas búgóhang? Ez milyen hibaforrás? És milyen sebességtartományban kellene hallanom?
Abszolút jóindulatú volt. Viszont választ nem várok, mert lesz vagy 5 nyomtatott A4-es oldal, oszt olvashatom egy hétig...
szerintem csak a felsohoz,de megnezem