inazumas vevom szereti. aki wirth rugot rakott, azok sem panaszkodnak. mindenkepp jobb lesz. a titkos tippem a racetech, ott valaszthatsz rugoalllando alapjan.
Télen csak végszükség vagy 10 fok pluszbasn amikor előrángatom a gépet.
Bár ahogy nézem nem csak az alu tartó kell hanem módosítani kéne a telóra húzott hülye vas tartót is.
Na, ezt kigondolom, mert maamhoz képest szentségtörő módon kitaláltam, hogy kéne egy olyan plekó télre, ami vállig tereli a szelet, hogy a bukót véletlenül se bubogtassa. Tavasszal ugrik le a kézvédővel együtt. Ez lehet, h pont jó, ha Jlt-nek jó volt...
Èppenséggel lehet...Azt tudom hogy tavasszal, mikor terveztük az üj fokozatkijelzömet, leszerletem a müszerfalat, közben elugrottam valahova, az a táv bizti hiányzik belöle, de ez még nem jelent semmit, nem hoz közelebb a megoldáshoz.
Ahogy kinéz a képen szerintem tökmindegy.
Csak legyen a lámpatartón meg a két csavarhely amire a gyári óratakaró megy fel.
És reklám következik.
Ha nincs ilyen lámpatartód nekem akad.
Így szól a férj:
- Lemegyek a kocsmába, vedd a kabátod!
A feleség megörül, hogy a férje végre bevonja valamibe.
- Ez azt jelenti, hogy én is mehetek veled?
Mire a férj:
- Nem, csak leveszem a fűtést, míg ott vagyok.
Könnyen lehet, hogy mindegyik egység tárolja, pont azért, ha valamelyik cserés, akkor megmaradjon az adat, meg hát úgy nehezebb tekergetni. A BMW-knél (autók) vannak típusok, amelyiknél még a slusszkulcsban is tárolva van a km óra állás.
Szélvédőnek?
Én ebben is tök jól vagyok.
Kell az óratakaróba 3 luk a gumianyának és fel a gyári kisplexi.
De eccerűen nem visz rá a lélek.
Bár ahogy nézem nem csak az alu tartó kell hanem módosítani kéne a telóra húzott hülye vas tartót is.
Csak legyen a lámpatartón meg a két csavarhely amire a gyári óratakaró megy fel.
És reklám következik.
Ha nincs ilyen lámpatartód nekem akad.
Így szól a férj:
- Lemegyek a kocsmába, vedd a kabátod!
A feleség megörül, hogy a férje végre bevonja valamibe.
- Ez azt jelenti, hogy én is mehetek veled?
Mire a férj:
- Nem, csak leveszem a fűtést, míg ott vagyok.
A teleszkópszár sárgájával nem bírt