Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint mondtam sosem lehetsz olyan gyors hogy ne legyenek gyorsabbak.
Így felőlem bármikor elmehetnek mellettem.
Én viszont amatőrként haza is akarok jutni.
Ergo amit bir a zabszem annyit megyek.
Vannak ott páran akik jól mennek,de nagyon veszélyes az a hely,nálam ott 80 a limit......a múltkor felefelé utolért egy kamion,meglepődtem mikor megláttam a dobozom sarkánál a soktonnást!
Pedig ennekis sárga van/vót.
Mittomén.
Fiatal lehetett és nagyképű.
Olyan mecsekpihenőn le/fel szaladós.
Teljesen jó a bandittali tempója,tetszeni fog!
Nem hiszem,ez egy sárga-fekete 1000-es gixi volt,K5 vagy utáni........egyébként visszajött segíteni...szóval rendes arc volt....
Hát nem célom ezért nem is sietek.
Vót egy ilyen fasz gyík akivel jó sokat anyáztunk itt a fórumon.
Bicskanyitogató volt a stílusa.
Odáig hergeltem hogy aszondta jön és szivenszúr.
Szerintem van egy éve is.
Lehet ő volt.
Ez az ipse 1,5 év alatt kimotorozta a haccázast és saját elmondása szerint annyira tud hogy húha rossi hozzá kutyafüle.
Környéketekről való,lehet beleakadtál?
Kawások csak jöttek,lendületes motorozás lett belőle,tetszett.......viszont a gixeres kajakra bemutatott mikor a lakott területen lelassítottam,hát akkor elgurult a gyógyszerem,nagyon durván leküldtem,persze felállva a motoron bevártam és bemutattam neki kajakra,ha már ő kezdte......nem vagyok rá büszke....
Mondomén..............dehát senkinemhisz nekem.
Én inkább nem kötözködök.
Ma végre volt időm picit a vassal törődni......kapott új fékbetéteket előre,dugattyúk lepucolva a lánc is lemosva,befújva,motor kipuccantva,pasztázás ilyesmik.........du elindultam megszárítani,összefutottam helyi cimborákkal,egy másik bandi+R1....Magyaregregy után Komló felé utánunk fordul egy helyi gixxer 1000,bandis cimbora megindul,persze én is visszazongoráztam nyomatékra,kikerülöm,izomból fel az elágazóig,gixerre várok egy percet,bandira 1,5-et,az R1-et meg a partoldalból szedtem össze,szerencsére a puha avarba fetrengett bele,semmi baja nem lett a srácnak,az R1 eleje picit elfáradt,lebontottam róla a műszerfalat,srácot visszaparancsoltam a motorra(remegett keze,lába) és gooo haza........érdekes módon műszerfal nélkül sokkal simábban ment neki a motorozás....hát ez lett a motorszárításból.............
Azt az egészet ismerem...............mindíg ezt csinálja.
És még szerény is, úgyhogy elmondom, hogy a múltkori túrán lenyomott egy osztrák gixxeres hmcs-t, a mostanin meg két kawást a szlovén-osztrák határ környékén. Részleteket tőle, mert mi értelemszerűen nem sokat láttunk belőle, csak annyit, hogy Szotyi ismét eltűnik.
Köszi!
Báránybőrbe bújt farkas.
A híred messzeér...............olaszban a gyerekeket riogatják veled.
Tündéri...
Vazz,itt mindenki azt hiszi,hogy egy állat vagyok,pedig nem!
Nagyon levitték már a korhatárt.
Az enyém is!
Nemkéne.............még lepihensz nagyhirtelen.
Jövök veletek én se sietek sehova
Azt én tudom, én Tangerine-nek írtam amit írtam .
Pedig pont beakartalak ajánlani Gyurinak, hogy veled vegye fel a kapcsolatot, mert Te is az ország keleti felében laksz és még Te sem találtál legyőzőre.
Egyébként csak próbáltuk kicsit feldobni a vasárnap délelőttöt, nem gondoltam, hogy valaki azt hiszi, hogy komolyan beszélek.
Soha nem állnék le szotyival versenyezni, mert félúton járnék, amikor Ő már visszafelé jönne, és semmi kedvem se lenne fél évig gipszágyban nézni a TV-ben a motoros műsorokat.
A hengerfejnél igen, oda újat. A szelepfedélnél én nyugodtan visszaraknám a régi gumitömítést.
Passz, fene tudja. Szerintem nem, de lehet, hogy egy próbát megér, hátha.
Ja, de, Bocsi benéztem. Úgy gondoltam, hogy a szelepfedélnél folyik.