Amivel mentem, az -szintén- hölgyismerősé. Múlktkor vele meg párjával (RR) elmentünk karikázni, első autópálya felhajtón olyan tempóban távolodtak, hogy azt gondoltam, itt izzadás lesz, de végül nem lett :D
Érdekes, a naggyal mentem kb 10 km-t, annyira nem volt kényelmetlen, mint vártam, viszont számomra értelmetlenül erős, nekem nem szerencsés, ha attól rettegek, mikor vág hanyatt, vagy dob át kigyorsításkor. Viszont a kanyarok... Van itt néhány északnak, a banditval 120-környékén szoktam abszolválni, ott érzem, hogy kanyarodok is, tartalék is van, stb. A bléddel beletipegtem lábujjhegyen, úgy éreztem függőlegesen kanyarodok, lenézek, 140...
Srácok!Akinek elsárgult, elkoszolódott a leömlője azt ma várom egy kis bemutatóra. Kipróbáltam a saját gépemen ezt az OPTI GLANZ -ot és nem hittem a szememnek.
Egy szivacsra fújtam, és elkezdtem áttörölni az"orgonákat" . A szivacs nyomán azonnal új fényt kaptam. Nem kellett vakarni, suvickolni stb.
Ha valakinek van esetleg kamerája azt is hozhatja, mert egyébként nem hinné el senki hogy nem vett új kipuff rendszert.
Mert azt arra találták ki.
Váz-futómű-egyensúly.
A blokk csak egy része az egyenletnek.
Bár az újabbak mégjobbak.
És nem is a CBR a legjobb.
Igaz a legkiegyensúlyozottabb.
Én is poénnak szántam, amit Te értettél is, mert nem sértődtél meg rajta, Gyuri is értette, gondolom ezért szólt hozzá, csak Daty értette félre, de ez sem baj, attól még jó csávó.
Ha majd eljön a bandit-talira lenyomjuk, mint a bélyeget.
Te hanyadik fekbeteted az elol?ajd a talalkan becsuszok moged, lesem a technikat ;) olyan cibber 600zal mentem nem reg, nagyon kis kezesnek tunik, de de durvan forgatni kell, pedig rendesen le volt attetelezve.
Érdekes, a naggyal mentem kb 10 km-t, annyira nem volt kényelmetlen, mint vártam, viszont számomra értelmetlenül erős, nekem nem szerencsés, ha attól rettegek, mikor vág hanyatt, vagy dob át kigyorsításkor. Viszont a kanyarok... Van itt néhány északnak, a banditval 120-környékén szoktam abszolválni, ott érzem, hogy kanyarodok is, tartalék is van, stb. A bléddel beletipegtem lábujjhegyen, úgy éreztem függőlegesen kanyarodok, lenézek, 140...
Délután jön egy netes újságíró cimbi, fényképezünk majd. Neki XJR-je van, és nekimegyünk a megsárgult cumónak:)
Én látatlanba hiszek neked. Mennyibe fájna, ha rendelnék 1-et?
Egy szivacsra fújtam, és elkezdtem áttörölni az"orgonákat" . A szivacs nyomán azonnal új fényt kaptam. Nem kellett vakarni, suvickolni stb.
Ha valakinek van esetleg kamerája azt is hozhatja, mert egyébként nem hinné el senki hogy nem vett új kipuff rendszert.
http://www.vatera.hu/listings/...
Váz-futómű-egyensúly.
A blokk csak egy része az egyenletnek.
Bár az újabbak mégjobbak.
És nem is a CBR a legjobb.
Igaz a legkiegyensúlyozottabb.
Ha majd eljön a bandit-talira lenyomjuk, mint a bélyeget.
Daty meg ne sértődj!
Ezt is csak poénnak szántam.