Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg Nissan 370Z
Sport vezérműtengely(yosimura) nézd Kertész Bencét,de nekem nem ér annyit
Nekem meg a hyundai.
Volt olyanom CBR 900
Nekem a légszűrdancs is gyári,nem tudtak rábeszélni a sportra +3-4 lóerőért nekem ne szívjon port
Főtengelyen csalás...................Majd ha keréken annyi szójjá.
Oké látom gondolom ezen se gyári kipu van? Valószínűleg jobb a kipuja ,enyém rövid hurric azt mondták agóék hosszabbal jobb a nyomaték..
Névrokonod feletted
Aha főtengőn. Yoss?Ő melyik illetve ki név szerint?
Na ja. Nekem van már kettő, a Gt meg a bejárós robogó, tolólap plexivel, nehogy megfázzon a kis fejem.
De még kéne egy rendszámos versenyenduro, meg egy pályamotor. Egy zx7/9 hibrid kacsintós endurance fényszóróval. Meg veterán is jöhetne. Meg rengeteg lé benzinre.
Hoppá, Yoss lenyomott :D
De ez főtengőn, nem?
Van egy Explorerük,az tuti, 1200, 130LE, barkasz.
El lehet vinni több órára is.
Ha erre jársz, szóljál, nem lakom messze tőlük, nyomunk egy fagyit :D
Ja, néha megyek egy elég haladó felhasználóval (135e km 6 év alatt...)
neki folyton karistol, nekem többnyire sehol(csak nagyon ismerős úton fektetek akkorát)
Zöldi!

Küldtem a motoralkatrészes címedre egy mailt
Mert nem létezik olyan motor ami minden igényt kielégít.
1-2-3-at igen de mindent nem.
Komolyra fordítva a szót, szerintem 1 rohadtul elég lenne akkor hirtelen. Mert arra felülnék, és olyan 1-1,5 évvel és vagy 60 országgal később szállnék le róla.. addig meg minek másik
3 kell legalább
Egy motorhome meg egy supermoto is bőven elég..
A TRiumph tuti jóval könnyebb lehet,meg fordulékonyabb,ha nyerek a lottón nekem már meg van..
Sutyuki.............hámácsaktuggyák...........ők gyártják vagy a kinyaiak?
Hogy Lotto 5-ös beesése után mindent lefedjek KB 3-4 motor kellene.
Ja,meg 97 LE.. 107 alatt sehol sem mértek,külföldön is inkább 110 közelébe mértek LE-t(újságok szerint) .
Nem kell másik,csak gondolkodunk közösen.......ha megnyeném a lottó 5-öst tudjak lépni de hirtelen ám!
Természetesen van.