Csak ajánlani tudom egyszer már végigmentünk nagyjából ezen az úton csak akkor a 27-en hamarabb visszafordultunk a 21-es útra. Mattersburg-tól végig nagyon szép a táj. Viszont mi Budapest-ről indulunk végig az M1-n így egy napba sok. Bár tavasszal egy nap alatt mentünk végig (720km), de ilyet többet nem csinálok mert a vége már csak küzdelem volt.
Szeretem ezt a részt, vasárnap lehet bevállalom, mert ez 1 napba bele is férne! Ha nem gond lehet lenyúlom, vagy is alakalmazom az útvonaladat. :)
Bár én nem szeretek nedves úton motorozni, tehát én akkor kihagynám saját részről.
Tavasszal valamikor 4-5 hónapja rámentem egy murvacsíkra amire nem kellett volna.
Most már célegyenesben lennék hellyel közzel de le kell csiszolnom finomra a tankot amit lőttem ebay-en még 1 hónapja és mehet rá az első réteg festés.
Macerás mert egybekötöttem egy színváltoztatással és egy komplett futóműtuningal.
mindezt párhuzamosn úgy hogy a gép egy pillanatra sem került ki a forgalomból.
Túrák voltak-lesznek meg ingázok vele.
Így kissé elhúzód és macerás időben.
De nagyon finom kis túrabombázó lesz a szerpentinvadász fajzatból.
Full állítható lábakkal és radiális fékekkel.
Most már csak nekem kell fejlődnöm hogy kihasználjam.
Kicsit szídd fel magad.
Kényelmes a motorod van jó esőruhád.
Asszonyoknak viszket.
Mikellmég?
Mennék énis de a szlovák mutatványom felszámolásán fáradozom.
Csak kiváncsi vagyok mi lesz az egészből.
Ez meg ahogy néztem 1 óra.
Az ilyen vasárnapi bóklászásnak nevezném.
Forgalmiban már nem fehér.
Ez a fujiwhite nagyon üt, szerintem.
Bár én nem szeretek nedves úton motorozni, tehát én akkor kihagynám saját részről.
Most már célegyenesben lennék hellyel közzel de le kell csiszolnom finomra a tankot amit lőttem ebay-en még 1 hónapja és mehet rá az első réteg festés.
Macerás mert egybekötöttem egy színváltoztatással és egy komplett futóműtuningal.
mindezt párhuzamosn úgy hogy a gép egy pillanatra sem került ki a forgalomból.
Túrák voltak-lesznek meg ingázok vele.
Így kissé elhúzód és macerás időben.
De nagyon finom kis túrabombázó lesz a szerpentinvadász fajzatból.
Full állítható lábakkal és radiális fékekkel.
Most már csak nekem kell fejlődnöm hogy kihasználjam.
Kényelmes a motorod van jó esőruhád.
Asszonyoknak viszket.
Mikellmég?
Mennék énis de a szlovák mutatványom felszámolásán fáradozom.