Kellemesen hűvös időnk volt kora délutánig, később melegem volt.
A "mindenkit lenyomunk" igaz lehet, csak fegyvernemet kell ügyesen választanunk sztem a szájkarate nyerő lesz
Hi! Banditák!
Ma Mikirrel megint bejártuk a Bandit-tali útvonalát. Kb. 430 kilométer, minden kanyar a fejünkben van.
Lenyomunk mindenkit, mint a bélyeget.
Csak elvi síkon érdekelt volna, mivel egy szerelő ismerősöm szerint ugyanaz a blokk van a 600-as Banditba, mint a GSXR-be csak le van butítva. Gondoltam ha a kényelmet szeretem és a sebességet is (néha) akkor talán ez megoldás lehetett volna. Bár bőven elegendő nekem az amit nyújt a 80 le.
Köszi szépen!
Jól néz ki! Gondolkodtam én is azon a dobon, de nekem is összekővel együtt lenne az igazi megoldás. Nem szeretnék utánna járni, gyártatni csövet hozzá stb....
Várok még hátha nekem is lesz valami alkalmi....
Én is megúsztam eddig, Debrecent úgy ismerem mint a tenyeremet. Tudom hol tudnék elérőbb jutni és az egérutak sem titkosak számomra. Viszont rendőröknek szemet szúrt a paripa. Lehet hogy irigyek? Mert megelőztem őket. Vagy a vérnyúl plexire rágtak be?
A szegediek rendesebbek... jöttek már utánam hasonlóért, ráadásul még a szabálymódosítós időszak előtt, de egy pár perces beszélgetéssel elintézték a dolgot... igaz az elkövetés helyétől 3 kilométerre értek utol.
Két sáv előre, hosszú kocsisor a lámpánál, balra kanyarodósáv, üres. Mivel ismertem a járást, és tudtam hogy váltani fog a lámpa, lassítás nélkül elrongyoltam a kanyarodó sávban, és lám mire odaértem a sor elejére zöld lett egyenesen, és szépen tovább is mentem, olyan 70-nel, hatodikban.
A Divivel még nem volt itthon rendőrökkel dolgom, de a GS jó volt, mert csóróbbnak tűntem vele mint a valóság, így mindig megúsztam azzal hogy csúnyán néztek a szemembe
Én is így gondolom... Mindig azon vagyok, hogy másokat ne tartsak fel, ne kényszerítsem fékezésre, és a forgalom lüktetése érdekében együtt éljek azzal. Ha betartanám a szabályokat, akkor már rég a fekete nejlon alól vigyorognék kifelé. Abban a helyzetben csak az lett volna jobb ha az RS-t egy motoros kolléga vezeti.
Igen elismertem nem tehetem mást, bár a feljelentést is pedzegette, az 50 rugó lett volna. Egy 10-esel terhelte meg a családi kaszát meg 2 büntiponttal illetett. Abban a helyzetben 10 motorosból 9 húz egy kövérke gázt és be megy a járművek elé. Hiszem ha az RS Oktáviát egy olyan rendőr vezeti aki motorozik az tudja, hogy ez nem egy olyan szitu ami balesethez vezet és szemet huny a manővernek.
A tisztábba vagyok a törvényekkel csak én még autóst viszont nem láttam megbüntetni azért, hogy nem tartsák be az 1 méter szabályt.
tipikus pénzbegyűjtés, hagyhatta volna francba, nem ér annyit az egész...amúgy betű szerint nézve igaza volt....
ha pont sor előzés közben vált a lámpa, ez a ciki helyzet fennáll...sokszor vagyok úgy, hogy csak pár kocsi mellett inkább elgurulok és megállok megvárom a lámpát,,,autósnál is ki tudja melyik milyen hülye....
Sziasztok, kedves motorosok barátok! Egy kis szösszenet! Tegnap délután nyergeltem hazafelé és Debrecenbe a pirosban álló kocsi sort előztem. Mikkor már majdnem teljesen felértem a lámpához az zöldre váltott, és az első jármű bemozdult (elindult). A motorozás minden előnyét kihasználva, még a közlekedő gépjárművek elé, irányváltásra, fékezésre, nem kényszerítve a közlekedésben részvevőket, biztonságosan beálltam eléjük, mindemellett elsőként hallattam át a kereszteződésen. És akkor jött a csoda a rend őrei egy RS Kombi Oktávia típusú gépjárművel kék villogással és szirénával megállásra kényszerített. Mint törvényt tisztelő állampolgár én ennek eleget is tettem. Elkérték a forgalmit, jogosítványt, és elellenőrizték, hogy nem fogyasztottam esetleg alkoholt... Csak tátikáztam mikor azt mondta, hogy közlekedési szabálytalanságot követtem el már a meginduló kocsisort nem lett volna szabad megelőzni, és hogy szívesen beengedtek volna maguk elé.
Satu fékkel talán kivitelezhető lett volna a lendületben lévő motort betenni az RS elé, bár félve attól, hogy hátulról trafálnak telibe, ezért ezt nem tettem. Mentegetőztem, hogy én nem éreztem szabálytalanak a manővert, viszont mindketten állították ez bizony szabálytalan volt, amit csináltam. Kérdeztem tőlük, hogy akkor most lecsuktok érte? A válsz "nem dehogy"! Viszont ír egy csekket. És akkor a már az ismert duma...Elismerem a közlekedési szabálysértés? Én úgy érzem nem voltam szabálytalan, márpedig ha ti úgy állítjátok, hogy ez szabálytalan volt akkor mit tehetek két hatósági személlyel szemben? Ellenben kérdeztem tőlük, hogy produkáltátok már a kellő közlekedési szabálysértést a szolgálat alatt? Nem kaptam választ.... Ugye te nem motorozol? Válasz "nem" Én igen nem is keveset. NO COMENT!
Volt régen egy szép magyar sláger.
Valahogy így szólt a szövege: "Ott fogsz majd sírni, ahol senki se lát"............
Itt egész délelőtt esett.
A "mindenkit lenyomunk" igaz lehet, csak fegyvernemet kell ügyesen választanunk sztem a szájkarate nyerő lesz
Az utolsó mondatodat még betűzöm!
Ma Mikirrel megint bejártuk a Bandit-tali útvonalát. Kb. 430 kilométer, minden kanyar a fejünkben van.
Lenyomunk mindenkit, mint a bélyeget.
Jól néz ki! Gondolkodtam én is azon a dobon, de nekem is összekővel együtt lenne az igazi megoldás. Nem szeretnék utánna járni, gyártatni csövet hozzá stb....
Várok még hátha nekem is lesz valami alkalmi....
Szomorú ez nekünk motorosoknak de sajnos ez van.
Part1
http://youtu.be/YQUre446ciw
Part2
http://www.youtube.com/watch?v...
Egy kis videó hogyan is kel a városban közlekedni.
http://www.youtube.com/watch?f...
Ahogy ígértem, itt a kép, ne haragudj, hogy csak most lett időm...
Két sáv előre, hosszú kocsisor a lámpánál, balra kanyarodósáv, üres. Mivel ismertem a járást, és tudtam hogy váltani fog a lámpa, lassítás nélkül elrongyoltam a kanyarodó sávban, és lám mire odaértem a sor elejére zöld lett egyenesen, és szépen tovább is mentem, olyan 70-nel, hatodikban.
A Divivel még nem volt itthon rendőrökkel dolgom, de a GS jó volt, mert csóróbbnak tűntem vele mint a valóság, így mindig megúsztam azzal hogy csúnyán néztek a szemembe
Yardot ha 10-el megy akkor sem előzök soha.
Így nem látja a rendszámom.
Amúgy ja betű szerint igaza volt.
miért mondom?,azért mert mint mindenki ,akár kocsival ill.motorral, azért elkövetünk ezt azt,és azért nem mértek meg büntivel
szvsz
A tisztábba vagyok a törvényekkel csak én még autóst viszont nem láttam megbüntetni azért, hogy nem tartsák be az 1 méter szabályt.
ha pont sor előzés közben vált a lámpa, ez a ciki helyzet fennáll...sokszor vagyok úgy, hogy csak pár kocsi mellett inkább elgurulok és megállok megvárom a lámpát,,,autósnál is ki tudja melyik milyen hülye....
mennyit mért ki? elismerted ott?
Satu fékkel talán kivitelezhető lett volna a lendületben lévő motort betenni az RS elé, bár félve attól, hogy hátulról trafálnak telibe, ezért ezt nem tettem. Mentegetőztem, hogy én nem éreztem szabálytalanak a manővert, viszont mindketten állították ez bizony szabálytalan volt, amit csináltam. Kérdeztem tőlük, hogy akkor most lecsuktok érte? A válsz "nem dehogy"! Viszont ír egy csekket. És akkor a már az ismert duma...Elismerem a közlekedési szabálysértés? Én úgy érzem nem voltam szabálytalan, márpedig ha ti úgy állítjátok, hogy ez szabálytalan volt akkor mit tehetek két hatósági személlyel szemben? Ellenben kérdeztem tőlük, hogy produkáltátok már a kellő közlekedési szabálysértést a szolgálat alatt? Nem kaptam választ.... Ugye te nem motorozol? Válasz "nem" Én igen nem is keveset. NO COMENT!