Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülye válasz...Akkor hogy lenne ennyi kilométer a motorba.
Egyébként gondolkoztam rajta viszont minden ehhez a kis faluhoz köt. A barátok, a lakásom, az akácos. Mivel nagy a bizonytalanság a drága kis országunkban, és a meló is hullámvölgyes várható, hogy bármikkor megköszönhetik a munkámat ezért nem mertem belevágni a költözésbe...Mindent előröl kezdeni! Meg ugye a lakásárak. Nem cserélném a rohanó várost egy nyugodt kis falu hangulatára.
Ja, és ugyanaz az öreglány, akinél ti is voltatok.
"Reggelivel" együtt. De kár volt reggelit kérni, mert nagy smucig az öreglány, ami a reggelit illeti.
Ja, és az elején 26-ot mondott, majd indulás előtt benyögte, hogy még 1 €/kopf/nap adó, de nem tudom, hogy befizette-e, mert még a neveket sem kérdezte.
Jó volt, akárcsak a múltkori is. Kár, hogy csak 3-an voltunk.
Huvazze, ez kemeny. Marmint egesz heten csalad nelkul lenni.
csokoltatjuk a fonokot
Köszi mindenkinek a jókívánságokat!
ennél jobban nem tudom izgatni,vagyis tudom,de n em ezt
semmi gond....
Nagynak még nem nevezném..
most is kicsi?
Prózaibb................szombat meló.
Hülye kérdés.. De nem lenne egyszerűbb közelebb költözni a munkahelyhez
Igen minden hétvégét a családommal töltöm...Kivéve ha nem tervezek egy motoros túrát. Pénteken haza Vasárnap vissza ez 600 kilométer minden héten. 5 éve motorral járok dolgozni, ezért van egy kicsit sokk benne. És ugye én nem választhatom meg magamnak az időjárást. Talán a motor komfortosabbá tétele is erre alapszik. Volt olyan hogy szakadó esőben menetem 300-at. Nincs kecmec ez nem túra hogy most nem megyek mert esik vagy fog. Munkahely és 15 éve egy helyen dolgozom.
félted a bugyidat miiiii? ,mert a végén még össze BANDITozzuk
Ehh...............pedig most akartam rendelni nagyítót.
De ha nem hát nem.
baxxameg ,átlett állítva a gép,mostmár késő szerintem,hogy rohadna meg,sajnálom nincs kissebb

nem szólsz ,észre sem veszem
Azon énis.
De azt is passzolom.
, jobbulást a nejednek

mostani talira én sem tudok menni ,pedig mennék,ugy néz ki ,a meló nem engedi,de a tavaszin nagyon szeretnék részt venni
Kisebb képed nincs?
ahogy korábban igértem
Most nem de tavaly április elején nagyon meleg volt.
aha, jol hangzik. A horvat plane. marciusban megerheti fagyoskodni kicsit, ott meg meleg. Amit kerdeztel alkatresz, az gyariban olcsobb....
Az előszezon júni 1.-től júli 15.-ig, onnan főszezon aug.15-ig ahonnan szeptember 15-ig utószezon vala.....ezen időszakokon kívül egy ár van....a horvát parton elő és utó szezonban pl 11€-ért szállunk meg mostanában.....Bled drágább....