Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az FJR-en nem éreztem ilyet... Na majd az évi 20-ezer kilométerből le tudom vonni a tapasztalatokat.
Nem hinném hogy légüres teret csinálna.
Ergo először a plexi kavar egy jó nagy örvényt amibe te is belekerülsz.
Ne fagyoskodj már annyira.
Én meg a két lámpával nem vagyok kibékülve a tiéden...Kittek vagyunk fizetek egy jó pofa sört.
"Számíts sebességcsökkenésre és fogyasztásnövekedésre." Mert miért is? Mindegy hogy én fogom fel a szelet vagy kitakar egy plexi....
Bocsesz.............de ez tényleg............nagy.
Nem próbáltam még hogyan viselkedik 200-fölött...Az biztos hogy nagyon jó minőség 4-miliméter vastag tömör páncél. Viszont a meteorológusok nagyon hideget mondanak Októbertől. Ja én sem röhögöttem ki a FJR-t meg a BMW K1200GT pedig azokon sokkal nagyobb van....
azt nem mondtam,na de akkor is,disztingválj wazzze

neki igy tetszik,Ő magát pedig nem látja rajta

kinek a pap,kinek a né
Mond hogy jól néz ki?
de sz...t vagy

"Az útszélen fetrengők röhögése már csak hab a tortán."

atya úristen
Hűbakker..................de nagy ez a nyúl.
Nam gondoltam hogy a hótoló tényleg hótoló lesz.
Számíts sebességcsökkenésre és fogyasztásnövekedésre.
Az útszélen fetrengők röhögése már csak hab a tortán.
Nem remeg be ez az ólajtó méretű plexi?
Csak erős idegzetűeknek..."Füles Vérnyúl Plexi"! Képekben...:)))))
Az mindent überel szinte. Latvanyban nem, de elmenyben, utminosegben es szelessegben siman. Mondjuk felek kicsit, oda ugy jo menni, hogy oda kanyargoson, ott meg toketlenkedi fakultativan legalabb egy orat. Kozben meg imadkozzak, hogy ne kelljen senkit trelerezni.
tavasszal nem a legjobb az 577-es,sok rajta az apró kavics,ugyanis ott nem sóznak hanem ilyen apró kaviccsal kezelik,ami nem valami ideális a mi esetünkben
Én tegnap szereltem az enyémre egy osztrák, Luisos Hurric dobot.
Gondolom nem egy Raptor, Bódis, vagy Finster hang, de nagyon tetszik!
Jó mély, bár nem raktam bele a DB Killert.
megéri!
Már nagyon várom, kíváncsi vagyok arra a híres 577-re
Egyébként nem kell gyakorolnunk, a taktikás egyenesekben vagyunk olyan gyorsak, hogy ne tudj utolérni
Közepes
250, 400 kisbandi
1200,1250 nagybandi
sorold be
Megjött az Opti Glanc spray, úgyhogy akinek ígértem tesztpucolást, az holnap már érkezhet is munkaidőben a váci 170/a alá...
650 az nagybandi vagy kisbandi
Begyakaroljátok az útvonalat, nehogy a nagyarcú pestiek beelőzzenek :D Tavasszal visszaadjuk az 577-en :DDDD
A sportdob csodákra képes, pl a Bódis nagyon szépen szól a nagybandin.
A szombati közös guriga 430 km terv szerint.
Üdv. Mindenkinek!

A napokban hozzájutottam egy szép Banditához, nagyon tetszik, de gondoltam, kicsit változtatnék a hangján, hogy ne legyen ennyire halk. Van valakinek tapasztalata , tanácsa a kipufogó módosítással kapcsolatban? Valami jó ár/érték arány. Köszi
Bandittali útvonala sac/kb mennyi km lesz?