Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi is megjártuk az olasz erdőséget,szar volt az út egy darabon,de a táj hihetlen hangulatos,igazi olasz falucskákon keresztül....meseszép....
Ja akkor megint a GPS az oka.
Gmünd fel elvitt egy olyan kis félsávosra hogy aszittem erdei bobpálya.
Mert Szlovéni volt a fő uticél,aztán addig kanyarogtunk míg Moénában találtuk magunkat....aztán a Pordoin ránéztem a gps-re du 5 körül és még 300km-re volt a szállás....de élveztük mint állat!
Hárlit nemhinném.
A többiből meg max az ezres.
Nekem jó lenne.............de sokba kerül és a tudásom nem megfelelő hozzá.
Hogy milyen lámpa lesz rajta az hidegen hagy.Én nem látom.
6 os csavart csak óvatosan húzd,mert beszakad..
a nyomaték kulcs sem áttétel miatt van,hanem,hogy kellően meghúzd ,de ne jobban ugyebár..
a csavar nem tömit!
13-14 óra nyeregben,kanyarogva,emberes az.....

Rengeteg motor,főként Harley volt az utakon20-30 fős konvojokban,Faaker See miatt.............tucatjával láttam triumphokat is,terjed a cicaszemű is,nőnek az esélyeid a cserére!
Mé kellett a szállást ilyen messzre rakni?
Üdv!
Ha nincs nyomatékkulcsom, egy sima kulccsal mennyire lehet meghúzni egy hatos csavart a hengerben hogy ne szakadjon meg? Könnyen megszakítható egy ilyen, vagy ha csak sima villáskulccsal húzom akkor mint a barom?
Ott enged a tömítés, ahol van ez a csavar, csökkent a folyás, de nem merem jobban meghúzni.

Most irigylem azokat a kollégákat akik ilyen szép helyeken vannak...
Csak vigyázzatzok magatokra!
Az nem olyan vészes.
4 nap,2400km...
Tangerinnál.....
ezt az útvonalat megadnád? 2vagy3 napos volt?
video?
Dolomitok még jobb!
Toltunk egy 680-km-es kört hegymenetben,este 10-re értünk vissza a szállásra............most is állva gépelek.....
A mangart jó.
Hétvége,Predjama,Bohinj,Mangart.......ha már mindenki úton van!
Köszönöm.
Szia,a Kappának van ami a Tiedre nagyon hasonlít.A Nagyvasnál szerintem lehet hogy tudnak segíteni!Üdv
szerintem ez a srác überel mindenkit,szombazon botlottunk bele Donovalyban,nem semmi ahogy fel volt málházva,igaz 3 éve van uton és már hazafelé tartott
késöbb lesznek saját fotók is,egyenlőre csak az Ő honlapja

http://mototour.cz/fotogalerie...
az underbone gepekbol csak az innova jatszik, az fl is sokkal hamarabb kifekszik.
Hello!
Tud eseteleg még valamifellelhetöséget erre a tanktáskára? A linkelt üzletben már csak ez a káp van róla, áll´tólag már kufutott model. Viszont nekem 9 évet szolgált , és mindenben megfelel. A mostani téglatáskák meg nem igen tetszenek. Ki tudna ebben segíteni?
Tanktáska
Köszi elöre is.
István
Azért a világnak van egy-két olyan pontja ahova tömegközlekedéssel el lehet jutni.

Altrnatívák:
1. Beruházok motorra de nincs pénzem használatra.
2. A beruházás pénzéből évekig szerényen utazgatok.

Mindenki ízlés szerint választhat. Azért ne nekem kelljen szarul éreznem magam mert úgy döntött ahogy.
FL 125-ös suzukin gondolkoztam már.. de nem vagyok elég erős ahhoz hogy 10 lóerős motorra cseréljem le a Divit.
Nadeazzal megy e a kőröshegyen a lapon-térden fordulás helyből D211-el?