Nem kell tulspirazani, az a gyari gumira vonatkozik. Pl sportgumiknak joval kisebb nyomas kell. Meg gyartonkent elter, mennyit ker. Sosem fujtam amugy hatul 2.v fole, nem is volt bajom
Nezd meg a Faborynal.
Vegso esetben Suzukinal is lehet rendelni. Egyszer egy idomtarto csavart hagytam el, sehol sem volt hasonlo sem. Hosubaban ott volt 3 nap alatt, igaz valami 500ft volt.
A gyertya fészkek alján van egy hosszú furat, aminek a vége a kipufogó csonkokhoz vezet. Arra szolgál, hogy a gyertyák környékén ne tudjon összegyűlni szennyeződés (olaj, esetleg víz). Sztem a szelepfedél tömítésed szivárog (a gyertyafészkek körül lévő 4 tömítő gyűrűből valamelyik) ezért a gyertyákhoz szivárgó olaj távozik ezen a furaton.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy a 1200-es Banditnak mi az ideális keréknyomása? első hátsó egy személy két személy .A válaszokat előre is köszönöm
Megnéztem, a hűtőm fasza nem sérült. Ma lemosom, megyek vele egy karikát, talán utána jobban látom.
Van még egy vastag, rövid fém cső, ami a hengerfejből jön le a blokk aljáhuz, kb. 10-15 cm hosszú. De csavarokat nem látok rajta. Abban gondolom olaj megy? Olyan mintha közvetlenül a kipufogó csatlakozástól jönne, de ugye onnan nem jöhet, gondolom a menetszél elvitte már mindenfele.
Azokban színtiszta szűrt levegő jön a légszűröböl, és hozzá van keverve a kipufogók előtt ,még a hengerfejben a kipufogó gázokhoz, hogy kisebb legyen a káros anyag kibocsájtás. Biztos nem onnan olajos. Nem lehet inkább követ kapott a hűtőd, és az nedvedzik hátrafelé?
azok kartergáz csövek,olajnyomás nincs bennük,mondjuk némi olaj pára azért akad,nekem egyszer lejött a busán,de hang is járt vele..olajos nem lett a blokk...
Amúgy nekem is hihetetlen volt sokáig, mert az gsx -en is 2.5-2.5 bar, de utassal hátul 2.9.
Vegso esetben Suzukinal is lehet rendelni. Egyszer egy idomtarto csavart hagytam el, sehol sem volt hasonlo sem. Hosubaban ott volt 3 nap alatt, igaz valami 500ft volt.
suzuki86@citromail.hu
holnap reggel.kuldok mailt
minosegi baj nem volt eddig
Megfelelő minőségű az utángyártott?
Mikorra tudnál pontos árat?
Tudja valaki mennyibe kerül egy hengerfej tömítés?
De szerintem több értéket fogsz itt "hallani"
Van még egy vastag, rövid fém cső, ami a hengerfejből jön le a blokk aljáhuz, kb. 10-15 cm hosszú. De csavarokat nem látok rajta. Abban gondolom olaj megy? Olyan mintha közvetlenül a kipufogó csatlakozástól jönne, de ugye onnan nem jöhet, gondolom a menetszél elvitte már mindenfele.