Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy biztos...ár-érték arányban a Bandi a legjobb vétel! Amikor vettem a Sutyukit 2100000.-ért h.dobozzal,akkor a komám vette közvetlen utána a Honda Pan-t dobozolva 4200000.-ért ! Szóval pont a duplája volt! Na nekem azért senki ne akarja bemagyarázni,hogy annyival ér többet a Honda!

Más...ma a tegnapi egész napos túra után természetesen reggel motor puccolás! Mivel a puffogó csövek elöl már tele voltak bogár plecsnivel,stb,kerestem mivel tudnám hirtelen megpucolni! Nos próba képpen Ciffes dörzsi szivaccsal estem neki,és csodák-csodája olyan szépen levitt mindent mint az állat! Szóval nem kell mindenféle csodaszer több ezer forintokért,simán ciffes dörzsis szivacs!

Még valami...a Lidl-ben lehet kapni olyan törlő kendőt aminek valami Aqva akármi a neve,kék színű és olyan barázdás! Azt hiszem kettő van egy csomagolásban pár száz forintért! Nos ezzel az anyaggal nedvesen kurva jól lehet például a sisak plexijét takarítani! Egy a lényeg,hogy egy zacskóba nedvesen kell tárolni,így kell tárolni és csak előkapod plexit letakarítod és ennyi! Pár ilyen takarítás után bő vízzel kiöblíted és ennyi!
Az nem sok, hanem rengeteg. 39 van a gépemben, és a legtöbb fogyasztás (egyetlen egyszer a négy év alatt) 240km/15 liter volt.
Zoli enyém folyamatosan 7,5-et eszik Persze jelen pillanatban csak gyors ingázás van a munkahelyre (mindig húzom a szarvát ), meg város. Ráadásul olyan emelkedő van a munkahelyem felé,meg vissza is,hogy "alig megy fel". Így hát természetes a 7,5, csak akkor is sok.
Tudtok valakit aki érdekelhetne az eladó Bandit 250-em?
Ha valaki mostanában azt kérdezi tőlem, hogy: "Jössz egyet kanyarogni a Mátrába?" hangosan fogom kiröhögni
2227km-t mentünk. Egy időre megutáltam a 180 fokos visszafordítókat Asszony mondta, hogy megvállasodtam a túra végére
Passo Di Giau
Megjöttünk
nekem meg 77 centis fekete superbike. ;) buntet ;)
nekem 2005 ben a bandit 360ezerrel volt olcsobb barmilyen 1000 feletti motornal. konkretan a gsx1.4 volt legkozelebb hozza. en nem lattam, hogy barmiben kevesebbet kapnek,agam szervizelem, azota sem talalkozok rozsdas csavarokkal vagy gany megoldasokkal, pedig telen is hasznalom. nekem megerte, igaz, en nem fogom eladni. ha az ujraeladasi arakat nezzuk, akkor megerheti egy cb1300, ha az ember kiszallna belole 5-8 evesen.
nekem is Hornet kormány van LSL befogóval... Csak mert a fazer után már nem jött be a csutka kormány.
Én nem szeretném a márkák minőségét boncolgatni viszont én árérzékeny vagyok e téren. Mikkor megvetem a banditott több szempontot figyelembe véve és kategóriát ami ha a Hondánál tartunk az a 600 CBF riválisa a Sutyukinak. K7-ben egy CBF 150-ezer HUF-al volt drágább, LE gyengébb. A minőség terén meg nem tudok nyilatkozni, csak annyit tudok mondani hogy 96-ezer után még a szelephézag tűréshatáron belül van. A másik nem utolsó szempont hogy erre a 150-ezer forintra még rá jön egy középtámasz ami szereléssel 50-ezer a Hondánál ez a Suzukinál alapból van. Akkor az mindjárt 200-ezer és az nem kevés, éppen meg tudtam venni belőle a dobozokat. És ha hasonlítotok akkor a banditott tessék a CBF-el hasonlítani mert egy kategória a szegmensbe.
Ès a hátsó lengővilla csapágyazását átzsíroztad, meg a himbarendszer csapágyazást, mielőtt jól beverődik és már késő lesz?
Halihó!Tegnap megkapta a Banditám az új Pirelli gumikat,és a lánc szettet!2007 10 havi,44800km.Bárki bármit mond én nagyon szeretem!Ma gurultam is 200kilómétert,csak hogy minden a helyére találjon!Azt hiszem holnap is megyek,közel a Balaton,jó a víz,szépek a lányok,és jó a motorom mi bajom lehet?
en kis titan koromban ra voltam buzulva az xx re. aztan valahogy nakedem lett, aztan megegy, es akarmilyen sporttura csutkasra ulok, az az en tempomhoz nem jo, kenyelmetlen. de tetszik meg mindig a nagy madar. majd ha nem ereszt a szerelem, importalok ehyet egy szezonra. ;) ha majd jol megy.;)
Hát épp azért vettem..
Az tényleg vén kecske.
De a legnagyobb baj hogy túl sok a műanyag.
5 éves..utolsó széria az Xx-ek közül
a Honda nem nyújt semmi kimagaslót, de minden részletében mínőséget képvisel és összességében nekem ez jött be leginkább
Hány éves?
Már úgyis megkaptam tőled,hogy egy matuzsálemen ülök
liberty 50 4t, vadul megextrazva, ismerostol....
Én csak unalmamban olvasok.
És ezek csak a bevallottak.
Gyakorlatilag mióta a védővámok és a költségleszorítások miatt minden gyár oda telepíti a gyártást ahol a felvevőpiac van a termékek közt a beszállítói egyezőség és a célország munkamorálja befolyásolja a termék minőségét.
Ergo a 2000 utáni olasz gyártású honda az nem olyan mint az előtti japo és ez minden látszik is.
Gyakorlatilag egy homogén massza a teljes piac.
Néha becsusszan pár selejt de mind egyforma nagyátlag ugyanazokkal a bajokkal.És tökmindegy mellik gyártótól.
Talán a tipushibák változatai szinesítik a palettát.

Inkább a konkrét darabra kell koncentrálni.Az szerencsésebb mint általánosítani hogy márpedig a honda az über a többi meg csak szürke átlag.
a Yamahát is szerettük... sőt Moncsi néha még emlegeti is
Én sem szeretnék tipusokat összehasonlítani... Amit tapasztaltam abból írtam...
egyébként próba alkalmával pár kilométer alatt egyáltalán nem tetszett a nagy fazer,de aztán mégis vettem egyet... Nagyon jó kis gép.. Persze messze nem úgy megy mint a busa,de itt véget is ért a hayabusa főlénye...
Én vezettem már hondát.. igaz bal kézzel kellett húzni a gázt