Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért lenne reménytelen? Ha jó állapotú, akkor teljesen irreleváns hogy van e benne 100k km vagy sem. A sokat (lófaszt sok.. csak már nem fiatal a motor) futott, jó állapotú motorok is mindig megtalálják a gazdájukat..
83€ lett a vége ,valakinek ennyit ért , köszi a segítséget ,de azért majd figyelek ,azt szolók megint ,ha segítség kell
gyakorlatilag 0 az értéke az 1200-es bandinak...főleg, ha rakom bele a km, eladhatatlan, max. én csak azért adnám el, mert nem lenne hely...

mondjuk nem azt mondom, h 500-800k nem pénz, de most nem hiányzik sehonnan...reménytelen lesz értéken eladni mondjuk 5 év múlva 100k km-el....
olasz import volt, nem is draga. arra tisztan emlekszem, h sokat otthagyott gatyaba razasra, a nagyjaviyas anyagkoltsege fing volt ahhoz kepest, meg egyedul.csinalta....tavaly volt egy olyan kinti papirral 270ert. ha beletolsz egy szazast meg munkaorat, el.tudsz adni egy olyat 550 korul.
nar, most vett tegnap egy kedves ismeros 800ert egy k3at, de rajta van 2000ezernyi.extra.es full makulatlan, 0 a tlc igenye
Ezt komolyan kérdezed? Miután restaurálta blokkot, meg a fél járgányt! Meg gondolom nincs túl nagy tolongás a piacon egy középszintű motorért.
vááááá, legalább nyugtass meg, hogy plusszal szálltál ki belőle...
Legalább ezen ballépés előtt a Dolomitokig eljutottál?
Sziasztok!

Eladtam a gépet. Köszönöm mindenkinek az elmúlt két évben nyújtott segítséget és, hogy elviseltetek!

Üdvözlök mindenkit: Pali
Egy haveromat már küldtem érte keresse meg, ilyen olcsón úgy sincs elfekvőbe Kappa doboz... A viccet félretéve az utak állapota az üzemanyag árhoz mérten nulla! A ku...va anyukat foltozgatják holott már olyan nyomvályús, hogy elengedett kormánnyal elmehetek akárhova.
Attól tartok az úton max egy szempillantásig lehetett a sebességemből kifolyólag, meg én inkább a Győrvár alatti S kanyarra tippelek, hogy elveszett, mert ott is elég huplis az út, és az árkon túl nád van .
Pedig nyíl egyenes út, múltkor jártam arra kocsival, azt inkább felvette valaki utánad, ha 2 fordulóval sem találtad meg
Pápán hírdetnek egy Maxiát 16000-ért gombhiánnyal, ha megvan még az érdekelne .Holnap megkérdezem .
Nekem van 2 garnitúra bontatlan az előző tulaj vette még a motorhoz , szívta is a fogát mikor eszébe jutott mikor eljöttem utolsó pillanatba jutott eszembe, hogy ja a két doboz fékbetétem elkérném akkor :D 7500 egy pár még árcédula is rajta volt
kukkold a kepesmotort,szokott lenni csomo monokey doboz
elveszett !
Valakinek nincs elfekvőben, nagyobb méretű normális állapotú, normális árú hátsó doboz eladó ? Mert a jó kis Kappa dobozom is elfekvőben van ma estétől, valahol Győrvár, és Egervár közt, talán egy kukoricásban . Oda-vissza kétszer is megjártam az utat lassan, de nem láttam meg a fene egye meg ! Holnap két levágott nyulat kell haza hoznom, és nem tudom belefér-e az egy sisak méretű kis Nonfango dobozomba amit az endurómról raktam most át . Az biztos, hogy le volt zárva a doboz mielőtt indultam, mert megnéztem , de ezeken a "jó" magyar utakon mégis elveszet !
melezek majd, ;)
akkor inkább AP
akkor inkabb ragasztass a ronaval...
Na az már gáz..
Akkor nem érted. A Ferodol beszorult a tárcsa meg a nyereg közé, és úgy blokkolta a kereket.. Ki akart bújni onnan (amíg nem kopott el eléggé, nem fért ki). Nehézkes leírni.. meg ritka az ilyen.
Semmi nem lett volna, fogott volna a fék csak egy fékezésnél gatyára marja a tárcsát....tgk-nál jártunk így...
Nekem egyszer SBS fékbetétről vált le a ferodol.. még jó hogy észrevettem, mert ott lötyögött, és folyamatosan érintkezett a tárcsával. ahogy rájöttem a "hibára" kb 30 km budapesti motorozás után, óvatosan hazagurultam vele, majd az utcánkban befogott Nem tudom mi lett volna ha ez nem 40-es tempónál történik...

Ez még a GS-sel volt..
Hát ha nincs szükség a használatára akkor jó az......, de már láttam levált ferodolos darabot......igen szar cucc....ja, és eszi a tárcsát intenzív használatnál...
Pedig a Fisi isteníti