Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kisbetűsnek is elküldet ezt a beszámolót?
motorszerelők gyöngye aki látja üsse le több láda sörrel jutalmazom
Most nagyon megy a gép fura ennyi szarakodás után menni végre a jó bandittal ami nem füstöl, nem torpan, csak gyorsul
Holnap beletekerek pár száz km-et , már alig várom, meg jöhet a fogyasztásmérés
Ma végre elhoztam a banditot az új szerelőtől csodák csodájára nem vetette meg a pesti raktárak összes alkatrész állományát,sőt semmit sem, nem volt nála 2X2 hétig és mégis jól hoztam el tőle a motort
Milyen érdekes , hogy a másik helyen a motort szidták...a saját balfa*zságuk helyett
A hülyegyerek becsipette a 3-as henger membránját a karbiház pereméhez és még hápgott nekem, hogy olyan nehéz volt a karbi szinkront megcsinálni...idiótaaa a légszűrőt mindet az előző helyen cseréltettem ha már teljes átnézést is kértem, még a légszűrőház csavarjai sem voltak becsavarva rendesen, szivócsonk szarul visszarakva szivott egy kis falsot is, új szerelő azt mondta totál mocskosak voltak a karbik is, ezt nem pucolták ki rendesen, fúvókák totál dúsra keverve...stb...

Pzs motor szombathely, és benkő dániel (kisbetűvel a nevét, ez csak ennyit érdemel) gondoltam leírom a "mester" nevét, ha esetleg valaki pont oda készült vinni a motorját ne tegye!
Baxhatom a láncot..................nem tom hova felrakni hogy ne essen le.
A te láncod nagyon eltalált kombináció!
Vazz,mégiscsak jobb ha nem én adom a ritmust!
Nekem már van!
A TESCO-ban vételeztem 2540 pízé. Volt mellette a polcon ugyan ilyen lánc, 5080 pízé is, de Én az olcsóbbikat választottam.
Szerintem elárazták, de Én nem szóltam.
Lehet, hogy "lopásgátlónak" nem jó, de "lézerblokkolónak" tökéletes.
veszel egy tescos láncot 3-4 e Ft-ért, felrakjuk okosan és húzhatod neki ismét
Persze parázok én is, hogy majd ezért lesz bünti, de az alábbi volt a legmelegebb szitu:
A múltkor Pitiékkel gurultunk egyet, szexárd közelében lekapcsoltak éberék, nyertem egy csekket mert olyan helyen tudtam előzni ahol szerintük ez nem lehetséges a rendszámot meg se nézték, a takarást megúsztam kb egy órával később Dombóváron rutinellenőrzés, rendőrcsaj kezdi felírni a rendszámokat, már a zsebemben éreztem a következő csekket és láss csodát a csajszi kezdi írni a rendszámomat és amit nem látott a zártól azt oldalra lépve leolvasta és rendben talált mindent
hjaa....bár az utóbbi 2 túrán én elköltöttem egy kisebb túra árát ezekre a "hülyeségekre", úgyhogy egy darabig befejeztem....
Az még mindig korrektebb, mint elbujkálva vadászni, és horror összegeket begyűjteni.
Ideje lesz neked is beszerezni egy láncot.
Vsz, mi már nem kapunk. 6 motort nem tudnak bemérni egyszerre rövid idő alatt.
Te voltál a legkönnyebb préda, azért téged mértek, mert nem volt lánc, na meg leghátul jöttél akkor.
csak én kaptam, más nem látszik amúgy....aki eddig nem kapott tuti nem fog...
Megmutatod?
Más nem látszik rajta? Én mentem előtted akkor szerintem.
mostani, tudod...az utolsó....
Mikori?
vagy simán utánad gurul a kocsijával és azt mondja gyorsan mentél....25juro lesz....
Pedig de.Legalább 3-4-et én magam is láttam.
Ausztriában ritkán mérnek külterületen, fő és mellékúton. Itthon meg bármelyik bokorban lehet egy mérőautó.. a legártatlanabb helyeken is
Huhh pont ausztriában a faluk határában kézivel mérős maj azonnal fizetősben teszed.
Mondjuk kultúr országba, ahol a mérések is korrekten zajlanak nem is kéne semmi ilyesmi..
Így van, nyugodtan.
Igen, tavaly ausztriában az egyik társunkat ezért állították meg és büntették meg 30€-ra...
Köszönöm hogy megnézted...Akkor még 25-ezret megyek vele aztán megint ellenőriztettem.