Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem meg két szín létezik - legalábbis számomra - fekete és fehér!
Autóban, és motorban sosem vennék mást.
Ha volt is más színű, az csak kényszerből volt!
Ha-ha ha...
Hallottam hogy te törlőszivaccsal a kezedben motorozol.. Hát ki mit szeret
Én is használom,csak az enyém mindig tiszta! Én így szeretem!
Én imádom ha szép vastagon poros a motor.. főleg ha az egyöntetű (murva után különösen jól néz ki). Legalább látszik rajta hogy használom
azt hittem kollégák vagyunk
Ezüst színűt kellett volna vennem a sötét kék is macerás.. és a kocsim is ezüst.....
Tapasztalataim szerint a fehér és a fekete a legmacerásabb szín.
Mindkettő csak olyannak való aki szereti nyalogatni a gépet.
Olyan aki a parkolóban leállítva elő tud kapni egy bekészített rongyot meg sámlit és nekiáll 10-kor törölgetni.

Az ezüst simán csak szürkébb lesz a kosztól optikailag kevésbé lelombozó ha mocskos.
Szép a fehér ,Banditnál mindegyik szín tetszik kivétel a fekete-az nagy papás öreges szín....
Szép lehet. Nekem minden motornál bejön a fehér, meg kocsinál is.
Kocsim speciel fehér is, szeretem, nem sokkal kényesebb koszolódás szempontjából, mint akármelyik másik szín, inkább csak a pucolása macerásabb, ha igazán szépen vakító fehérbe akarja látni az ember a gépet mosás után. De megéri
Egy ismerősömnek volt 1.2 görbevázas, de full fehér. A váz is. Nagyon tetszett.
Ha leszolizzuk okosodni fog?
Ízlések és pofonok, én ha új banditot vennék tuti ilyen lenne szerintem gyönyörű fehérben
Tényleg hülyén néz ki fehéren....a Bandi szomszédom elég fehér és igen hülye....
Szerintem meg nem!
Én gyöngyházfehérnek látom de te vagy a banditszakértő és lehet jobb a monitorod.
Szerintem zsír
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_1200_s_bandit
-5867172
A Bandi szerintem igen hülyén nézne ki fehéren.....
Tuti azért vett fehéret :D
Te zsaru vagy?
Csabu!

Én a xenonra esküszöm! Persze normálisan beállítva! Plusz a jó fényes nappali menetfény!
Kipuff: az enyém sem gyári "villanyvarrógép hangú",de mint hallottad már gyönyörű öblös mély hangja van,ami nekem és eddig mindenkinek nagyon tetszik! Nem a hangosságra törekedtem,hanem arra,hogy szép hangja legyen!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ egy linket nem lehet beillesztetni!
Bocs...http://www.szon.hu/kepek/28073..." target="_blank">link