Megkaptam az X-Bike-től az árajánlatot a fém fékcső szettre! Cakk-pakk szállítással egy ötvenes lenne! Igaz szines csövekkel,vagyis a legdrágább verzió! Egyébként jóval jobb a fékhatás fém fékcsővel?
Megpuhult a szilikongumicső az olajtól és/vagy a melegtől, és leugrott a csonkról. Most inkább pvc csövet tettem rá, plusz rábilincseltem egy kinyitott rugós alátéttel.
Oda nem tudna. A kislánckeréknél van az olajzófej, ott csúszott le. Bent csöpögött a dekli alatt, csak nem a láncra, hanem 2 cm-rel mellette. Ezért nem is tűnt fel.
Tegnap motoroztunk, Kisszékely-Pincehely körül, ahol egy ezüst színű Bandit állt az út szélén, és úgy láttam mind a ketten épp "méhecskéztek". Álltak a motor mellett, és kalimpáltak nagyon...ugye ismerős a szitu;) Lassítottam, de a srác mutatta, hogy minden OK.
Nem innen volt valaki?
Zöldi!
Volt múlt héten 3 ET-m, de mivel topp állapotban voltak úgy vitték el őket mint a meleg kenyeret. Ilyet még én is régen láttam . 3-an vártak egy motorra, és amikor leszáltam róla a bolt előtt az egyik már a pénzt készítette elő.
Ígérem viszont hogy ha lesz egy jó 125 azért azt még kipróbáltatom veled
"Tudod ez egyfajta küldetésem nekem" (Gaben - üvegtigris)
Na ja............azta koszlott zsuva spray-t ráfujom oszt rajtavan amíg rajtavan és tudom hogy ha indulok fujni kő oszt annyi.
De a kis üvegcsét má csak elfelejtemből kifolyólag nem töltöm fel időben?
Oda csepeg ahova kell, annyi csepeg amennyi kell.
Mini kamera figyeli?
már olvastam valahol,vagy hallottam
Nem innen volt valaki?
Én ettől nem kezdek gyűjteni, 50-ből megvan egy csere, pont leszarom :D
Volt múlt héten 3 ET-m, de mivel topp állapotban voltak úgy vitték el őket mint a meleg kenyeret. Ilyet még én is régen láttam . 3-an vártak egy motorra, és amikor leszáltam róla a bolt előtt az egyik már a pénzt készítette elő.
Ígérem viszont hogy ha lesz egy jó 125 azért azt még kipróbáltatom veled
"Tudod ez egyfajta küldetésem nekem" (Gaben - üvegtigris)
De a kis üvegcsét má csak elfelejtemből kifolyólag nem töltöm fel időben?