Simán kérdezhetsz...............nem az volt az értetlenségem oka............csak kábé annyi lehet a válasz mintha én kérdezném a fokozatkijelző fokozatonkénti ellenállását triumph streeten.
De nyugodtan..............tényleg hátha valaki pro CB-1-en fokozatkijelző ügyben.
sziasztok lenne egy kérdésem tudnátok segíteni ?
Szeretnék sebesség fokozat mérőt a cb-1-emre azt hallottam ha van gyári kimenete egy asszem 4 eres kábel akkor lehet rá szerelni Mi a véleményetek ?
Rakott már fel valaki cb-1-re ?
Várom a hozzászólásokat
Horvátba mindig Szeptember első heteiben szoktunk menni! A víz nagyon jó,és az idő is,főleg ha lementek Dalmáciába! Nekünk eddig mindig bejött!
Azért Montenegró sem kutya! Olcsóbb,uszkve a fele,és gyönyörű tájak vannak arra felé is! Bosznián keresztül mondjuk Szarajevo felé a Neretva völgyén lefelé,Dubrovnik érintésével,onnan át Montenegróba,majd Kotori öböl,Budva,stb! Visszafelé pedig a Tara völgyön keresztül Szerbián át haza! Na ezt én már párszor megcsináltam,és melegen ajánlom!
Van egy eladó új Roleff bőrruhám. 58-as méret, és akciósan 79900-ért megmérem ha valakinek esetleg kell innen.
Banditra nem túl autentikus , mert púpos de hátha valakinek ennyiért mégis. Vagy valakinek a valakijének, vagy valami vagy bármi
Tengerre nyáron motorral nem mennék, az most jó vagy erősen nyár végén mikor SENKI nincs az utakon még. Tavaly is októberben voltunk lenn és husvétkor. A két időpont között a részemről a hegyeket részesítem előnyben vagyis osztrákia, svájc, olasz
Bandit.hu, Karesz admint keresd meg, Ő épített már elég sok motorra, profi a csávó.