Nemrég került birtokomba egy várva-várt 2001-es kis bandita, tudnátok segíteni kitől/hol lehetne hozzá szerezni egy jobb oldali tükröt karral együtt, esetleg újszerű gyári markolatokat?
üdv!
a szervízkönyv szerint API SF 10W/40 olaj kell bele. én eddig a Castrolt és a Q8 olajakat próbáltam de van aki a Motul-ra esküszik...
ha 1.2-es a fater gépe akkor az olajmennyiség 3500ml szűrő cserével.
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne.Édesapámnak van egy 2004-es Banditja és olajat kéne cserélni.Milyen viszkozitású kell bele?Illetve mit ajánlanátok?
Nem jó úgy,oldalsztenderen még jobban feszül a rugó,nagyobb erővel feszíti a rugótányért...így nehezebb elfordítani.Rá kell tenni a gyári hosszabbítót úgy nincs gond.
Na halljátok!
Ezt a teleszkóp állítást kire méretezték?
Svájci Négerre?
Kitoldottam vagy 30 centi csővel, úgy is alig bírtam feltekerni a hetedikre!
De hogy onnét hogy fogom vissza spanolni négyesre, ha hazajöttünk....
Nemrég került birtokomba egy várva-várt 2001-es kis bandita, tudnátok segíteni kitől/hol lehetne hozzá szerezni egy jobb oldali tükröt karral együtt, esetleg újszerű gyári markolatokat?
Kuplung és fékkar kellene, meg egy kuplung kapcsoló!
Nem muszály gyári, jóáras legyen!
GSF 650 SA K6
a szervízkönyv szerint API SF 10W/40 olaj kell bele. én eddig a Castrolt és a Q8 olajakat próbáltam de van aki a Motul-ra esküszik...
ha 1.2-es a fater gépe akkor az olajmennyiség 3500ml szűrő cserével.
Hogy találtad ki, hogy középállványom csináltam?
Egy gyors kérdésem lenne.Édesapámnak van egy 2004-es Banditja és olajat kéne cserélni.Milyen viszkozitású kell bele?Illetve mit ajánlanátok?
Válaszotok előre is köszi!
Ezt a teleszkóp állítást kire méretezték?
Svájci Négerre?
Kitoldottam vagy 30 centi csővel, úgy is alig bírtam feltekerni a hetedikre!
De hogy onnét hogy fogom vissza spanolni négyesre, ha hazajöttünk....