Rám ne halgass:-)) Én az idomos gépeket szeretem:-)
A GS-emre se plexit tettem hanem szerkesztettem egy fejidomot:-))))
Nekem valahogy nem tetszik alapban a KÖR lámpa......amig az volt a GS pacin vagy 24x akartak letaposni az úton hazafelé (a környéken sok a simós, Mz-s - igy jogosan hihető hogy Én is csak 40-el dövcögök:-) Miközben nem épp
CENTER mondja az árat, mert beszámolták.
De hidd el ez a motor még nem forgott dadogásig!
Ápril- máj. lejár a műszaki, de 1 elsőgumin kívül semmi nem kell rá.
hátsót tavaly szezon eleén cserélte.
A képeken egy nem szűz, földet ért Bódis kipufogó dob látható. Széthúztam , a palást lemezét kiigazítottam, felpolíroztam (még lehet hogy kicsit fokozom). Potolom a két végén levő diszlemezeket a szegecsek alatt. Így viszonylag normális esztétikai, de nem karcmentes, vajon érdekel -e valakit.
A tömése nincs kiégve, kb 1 évet használt, 2005-ös bandikán fuvolázott. A dob "E" betüs( lásd egyik fénykép. Slip-on -os kivitele miatt jó a régi Bolt-on -os ( csavarozott ) dobok helyett is (~2001-től?) , csak a leömlőktől kell cserélni. Meg van hozzá a szűkítő fúvoka is.
Tehát nem horpadt, nem deformálodott, csak enyhén hullámos a palástlemezze, és EU kompatibilis.
Nem tájékozodtam az árakban, csak az új árát ismerem.
Haver szeretne túladni 2002es 600S banditján.
22500km
kék
szinte karcmentes
megkimélt, motorcsere miatt válik meg tőle.
motor jelenleg a Zegi MOTO-CENTERben pihen.
Haver bánata, hogy bónuszt nem írják át az új motorra amíg el nem viszik a Banditát.
CENTER 1 048 000 forintér árulja. Honlapjukon érdemes megnézni!
Szia "Ilyen"!
sok különbséget nem vettem észre, csak a szél nagyobb ezen egy kicsit mert a másik bandi S-es volt
a visszatérés csak a kényelem miatt van, azt meg nem tudom , hogy mi a különbség a "96-os meg
ez között sosem próbáltam az idősebb bandit.
(mi az az "ocsinyban" nem vagyok képben)
A GS-emre se plexit tettem hanem szerkesztettem egy fejidomot:-))))
Nekem valahogy nem tetszik alapban a KÖR lámpa......amig az volt a GS pacin vagy 24x akartak letaposni az úton hazafelé (a környéken sok a simós, Mz-s - igy jogosan hihető hogy Én is csak 40-el dövcögök:-) Miközben nem épp