Viszont van egy újabb probléma.
Ha ráteszem a gyújtást működik az index, ha beindítom, folyamatosan világít. Ha adok egy gázfröccsöt, világít, ha visszaengedem a gázt, ameddig esik a fordulat villog, alapjáraton megint világít. Vezeték kidörzsölődést nem látok, de azért nem zárható ki.
Valami 5let?
Szép Estét Banditák!
Megmáhenoltam az AC pumpát!
Eredetileg megszorult az állásban hála a jó magyar benzinnek.
Leszereltem, hogy szétszedjem, de nem sikerült. Ekkor megküldtem kompresszorral, ezután már pörgött, de a motor nem indult be. leszedtem a nyomóágon a csövet, folyt a benzin. Újból leszereltem, a szívóágba töltöttem egy kis spurit és újból megküldtem kompresszorral. Ezután már nem folyt a nyomóágon. A motor is beindult, de durrogott, csattogott.
Lelkiekben már feladtam, és beletörődtem, hogy kell vegyek egy másikat.
Adtam neki egy utolsó esélyt és kicseréltem a gyertyát. Csak egy gyertyám volt itthon amit még a fűnyíróhoz vettem, aminek stimmelt a menete, de ez rövid menetes volt az eredeti meg hosszú.
Beletettem és lássatok csodát, úgy jár a motor, mint a svájci óra.
Holnap kap egy belevaló gyertyát, és indulhat a szezon.
jogos a kérdésed de nem hasra ütésre döntöttem el
mivel a gugli a barátom ezért előtúrtam egy a hirdető régi hirdetését amin a dob egy szutyok sv-n van
szóval ebből gondoltam de várom ,hogy küldje a cikkszámot
Van itt Aprilia SR 50 fórum! Ott dobd be a témát,hátha nyom valaki rá megoldást! Egyébként Békéscsabán van egy italmondo nevű bolt,ha jól emlékszem a bolt nevére! Ott főleg olasz cuccokat árulnak!
Üzletben találtam 40 meg 45.000 -ért, de nincs készleten. Ahol van készlet, ott 72.000. Komplett motort találtam 100.000-ért ami egész jól néz ki. Lehet veszek egyet és szétbontva árulom.
Én is találtam 1-et aszem 15.000 -ért valahol messze, de jobb lenne valamilyen megbízhatóbb forrásból szerezni, mert attól, hogy pörög, még lehet rossz. A lányomé is pörög, csak nem nyom eleget.
Sziasztok.
Valaki itt nemrég kínált gyári sötétített plekót.Nem tudjátok ki volt az?Esetleg hol a hirdetés, hozzászólás,Nem találom.Pár napja lehetett....
Ha az enyém lenne, már lehet, hogy felgyújtanám.