Pali megerősítését követően lefoglalóztuk a motort. Egy hátsógumi, olajcsere és az alapjárat ingadozása miatt (Pali vette észre) a karbival is kell majd valamit kezdeni. Ha minden jól alakul, akkor márc. 22-én vagy 23-án hozzuk el a kicsikét.
Szép estét Banditák!
A lányom Aprillia Scarabeo Ditec-jében megdöglött az üzemanyag pumpa. Volt itt köztünk valaki, aki foglakozott robogókkal, csak nem tom, hogy ki, de ha más is tud segíteni, azt is köszönettel veszem.
Kérdés: lehet-e a pumpát javítani, vagy csere.
Tud-e valaki eladót (bontott is jó) mert az újnak elég sárkányos az ára.
kértem tőle cikkszámot illetve kérdeztem ,hogy mennyi lehet a kipufogóban
azóta méla csend
gyanús ,hogy nem is banditra való
egyébként mennyi egy kiégett tömetése?
Köszönöm szépen a hozzáértő segítséget és a kiszolgálás minőségét. Manapság kevés az ilyen hely... Mindenkinek tiszta szívből ajánlom a Darázsgarázst!
Egy kicsit túlzás az, hogy "innen" vagyok. Ez az első hozzászólásom, viszont sokat olvasom a Banditos fórumot. Bandit 650 S vásárlása előtt állok (2008-as körülit szeretnék). A nagymotoros jogsi most van folyamatban, és még a tavasszal szeretném a vásárlást is nyélbe ütni. Ez lesz az első nagymotorom. Fiatal koromban (14-24 éves koromig) nagyon sokat motoroztam egy kis 50 ccm-es krosszmotorral. Aztán most kb. 10 év kihagyás után újrakezdő vagyok...
Olyan egyszerü, hogy csak képek mellett (alatt )kommentáltam.
Nem tudom kinek mi nem kerek? Mi érdekelne? Neked már van egy müködö rendszered, nem?
Meg nem akarom untatni a társaságot, meg megint elindítani a meddö vitát a szükségességéröl. Pedig tudom Maxxy nagyon élvezné, de nem nyújtok most a molnak igyen reklámfelületet...
Egy biztos hogy ez most egy flakon spray árából raktam össze, amibe benne van az 1 liter akciós láncfürészolaj is 3 euroért.
haha!:) köszönöm a segítséget, angol van nekem is, de még kicsit csiszolni kell a nyelvtudást....
Zöldi! Téged ajánlottak, hogy tőled kérjek segítséget. Az említett Bandithoz 600ccm, 98' kéne motor olaj. Mit ajánlasz? Kell szintetikus, esetleg van értelme 20W50-nek, milyen márkát érdemes?
http://www.agomotors.hu/websho...