Valaki árulja már el, 675-ös motor hogy tud folyamatosan ilyen tempóval driftelve haladni. A leáttételezett nagyról még csak -csak el tudnám képzelni...
És egy rugó ellenében a vákuum mozgatja?....igazából akkor itt sem kell a cső átmérőjét állítgatni hisz a rudak súlya illetve tehetetlensége ellensúlyozza a gyors vákuumingadozást ami az óráknál a mutatók remegését okozzák....akkor ez is teljesen jó és nem véletlenül nincs csap...
Ne is vidd sehova................ha bármi baja van kurvaszép karácsonyfát lehet belőle csinálni.Egy csavart nem lehet kinyitni rajta.
Szelephézag állítása már a kókányolás csimborasszója vagy a szelepfedelet azé még le lehet venni?
Ha meg már kerreg a váltó eladod javítás helyett.
Nekem is martin dob van, mért adatot nem tudok, de szerintem adott neki egy kis pluszt, végsebességre tutira, és nekem bejött mert nincs ordítós hangja, nem puffog vissza, de mégis meghallják ha jövök
http://vroom.blog.hu/2012/01/1...
Valaki árulja már el, 675-ös motor hogy tud folyamatosan ilyen tempóval driftelve haladni. A leáttételezett nagyról még csak -csak el tudnám képzelni...
Kíváncsi lennék rá.
KB 50e-nél.
Szelephézag állítása már a kókányolás csimborasszója vagy a szelepfedelet azé még le lehet venni?
Ha meg már kerreg a váltó eladod javítás helyett.
Hálás köszönet! Csak gondoltam , ha occó a sportdob, ledobnám a termoszt.