Srácok! Tudtok valami normális 600-as gépet (max 98-as évjáratig), ami belefér 450-s keretbe? Egy haverom most akar vasat venni, tegnap néztünk egy SV650-t. Motorikusan nem volt gond, de a fejidom és a tank is elég rútul össze volt tákolva.
Szivesen betolnék egy ET4-et, akár a Tiédet is, de nincs rá keret.
Az ötvenesek is nagyon sokért vannak.(végsebesség, gyorsulás, két személy abszolút nem szempont.
Megnyugodtam..
Ha rám hallgatsz, VIVA LA VESPA!
Már alig várom hogy minden gépemet megjárassam tavasszal. Lehet hogy perverz vagyok, de az öreg kézi váltóssal el akarok menni Tihanyba.
Milyen jó is az a prius! Egy barátomnak van. Bevallom irigykedve néztem amikor a külső sávban 50-el mentünk a városban, és a fogyasztásmérő 0-át mutatott. Nem beszélve arról amikor motorféknél láttad ahogyan visszatöltődik az akku!
Légolajos banditod van, új váltóval, minek váltanál
Én majd tizenpár év múlva tervezek egy Prius beújítani, de csak akkor, ha majd a ház tetején levő napelemről töltöm :D
Nem fiatal, de nem nagyon lehet ezzel melléfogni. Kicsit rút, de jó motor. Az a két doboz meg nem 20 fillér rajta
Az ötvenesek is nagyon sokért vannak.(végsebesség, gyorsulás, két személy abszolút nem szempont.
Ha rám hallgatsz, VIVA LA VESPA!
Már alig várom hogy minden gépemet megjárassam tavasszal. Lehet hogy perverz vagyok, de az öreg kézi váltóssal el akarok menni Tihanyba.
Csak nem a Bandita megy? Lejjebb azt olvastam hogy nem adod el soha.
Én majd tizenpár év múlva tervezek egy Prius beújítani, de csak akkor, ha majd a ház tetején levő napelemről töltöm :D
Én is ott vagyok minden koncertjükön, ami a környéken van!
"Érted élünk drága hon vesszen, vesszen Trianon!"