Szerintem kezdjük húzni a strigulát, hogy Maxxy hányszor áll neki eladni a Banditát (ilyenkor az egész fórum sokkot kap), aztán meggondolja (mindenki megkönnyebbül).
Nekem a javításhoz vízzel töltötték fel.................majd kiöntöttem.........kiszáradt............lefestették................
...és nem lett rozsdás.
Valami bevonat van belül gyárilag.............ezek nem riga tankok.
Ma dőlt el! Marad a Bandi! Eladták az Intrudert! Bandit for ever! Biztos nem jól írtam,vagy nem helyesen,mert németes vagyok nem angolos! De mindegy a lényeget értitek!
Ez pontosan így van. A hónaljszárítón C-betűt formáz a tested és rugózáskor (döcögéskor) a derék hajlik illetve csillapít a legtöbbet. Ez idővel a lumbágósoknak odavág. Este majd jajgatva fekszenek hanyatt és még a lovagoltatást is meggondolják.
Maxxy! Tiszteletben tartva hogy ez a te döntésed, én azt gondolom fontold meg a váltást. Nekem volt nagy cruiserem, és CSAK azért adtam el, mert az ülés pozíció a derekamat 2 szezon után kicsinálta! Amikor egy ilyen vassal ráhajtasz egy útegyenetlenségre, olyat ver az alsó háti csigolyákra hogy azt hiszed most szaladtak egymásba. Este aztán megkönnyeztem a túrákat, és nem azért mert megrohantak az emlékek, hanem azért mert úgy sajgott a derekam. Más stílusú motorjaimnál ilyen nem nagyon fordult elő. Esetleg a robogóknál. De a Banditon mentem már egy seggel 850 km-t is, és semmi bajom nem volt. Volt egy srác aki Honda túragépről ült chopperre, neki is mondtam, és pár hónap után beszélgettünk, és megemlítette hogy igazam volt, ő is szokta érzeni a derekát. Azon kívül persze az Intruder időt álló darab, és vezetni sem olyan rossz.
Én láttam élőben is, rá is ültem, sokkal kényelmesebb mint a gyári fapados szar. Nagyon profi, szép kivitel, tuti hogy én is megcsináltatom tavaszig! Nyugodt szívvel ajánlom.
Nekem a javításhoz vízzel töltötték fel.................majd kiöntöttem.........kiszáradt............lefestették................
...és nem lett rozsdás.
Valami bevonat van belül gyárilag.............ezek nem riga tankok.
Küldenél pár sort meg képet az ET4-ről, vagy Norbu elvitte?