Ja...szoktam menni néha! ! Amúgy a mostani "csúnya" bordó,vagy ahogy a cimborám hívja kóbász zsír színű 1250-es vasam eladó! Makulátlan karcmentes állapotban rengeteg extrával!
Maxxy!
Kösz az infót,nem vagyok egy "aggódós"tipus,főleg 15ezerért,de megnézném élőben is,az esetleg összejöhet?Valamikor,nem sürgős,messze még a tavasz!Üdv!
Ha már a kéket akarod első helyre sorolni,akkor ez a kék az igazi,és nem a mostani gagyi kék!
Ha ilyen kék lett volna az 1250-es-ben,akkor ilyet vettem volna ez után! Ez volt az előző vasam!
Az szép túra lesz cimbora! Én Szeptemberben csináltam meg a Szerbia-Montenegro-Albánia-Görögországot/4400km/! Az okosok a Pilot Road 2-őt hátra a Power 2-őt előre ajánlják! Nekem is ott vigyorog bevetésre várva a Pilot Road 2 ct a garázsba!
Sajnos fele élvezetet sem fogja nyújtani Maxxynak, mint a Bandit!
De ő dönt...
Szívesen megmutatom,ha erre jársz bármikor! Csak jelezd,hogy mikor jössz Kiskőrös felé!
Ne csináld már!
Csak azért mert fikáztam a színét, ne add el!
Inkább azt mondom, hogy szép, csak tartsd meg!
Komolyra fordítva a szót csak veszel egy Burgonyát?
Ja...szoktam menni néha! ! Amúgy a mostani "csúnya" bordó,vagy ahogy a cimborám hívja kóbász zsír színű 1250-es vasam eladó! Makulátlan karcmentes állapotban rengeteg extrával!
Ennyi maradt a PAMSE-ból? Hova lett a mag? Vagy csak az maradt?
Tudtommal teli, hogy ne oxidálódjon belülről!
Kösz az infót,nem vagyok egy "aggódós"tipus,főleg 15ezerért,de megnézném élőben is,az esetleg összejöhet?Valamikor,nem sürgős,messze még a tavasz!Üdv!
Ha már a kéket akarod első helyre sorolni,akkor ez a kék az igazi,és nem a mostani gagyi kék!
Ha ilyen kék lett volna az 1250-es-ben,akkor ilyet vettem volna ez után! Ez volt az előző vasam!