Két dolgos ember és 12 óra munka= kész a gép.
A blokk belül hibátlan és gyönyörű volt. Csak a 4. fokozat volt avétos. Node, hamár ott voltak a Gixer fogasok és azon a kapcsoló körmök szebbek voltak a komplett váltó átköltözött a Bandiba.
Készítettem képeket, holnap feltöltöm.
Sajna a karter tömítés megadta magát így a próba még várat magára.
Hát nem volt kis meló. Az a nagy mamlasz blokk úgy húzta magához a földet, hogy a hátunk leszakadt, mire ki tudtuk venni és vissza.
Kezdem megismerni a Bandit. Azért várom az első kört. Mégis csak szét lettek szedve a főtengely csapok...
Eddig ennyi.
Zoldinek uzenem, hogy kedden jartam az 577-en. Sajnos mar par helyen, az arnyekos reszeken nedves, paras maradt de azert novemberben nem volt rossz. :-)
Kulonosen szep a taj, ha nem Parassapuszta fele mentek, hanem Dobogko fele es a kis utakon fel egeszen Selmecbanyaig.
Kollega kepei.
Hm, én ma is mentem . Terepre . Jól kidöglöttem, az összes ruhám szárad az izzadságból . De cserébe szedtem jó sok kökényt, ami már ázik is a pálinkában . Lesz itt jóóó kis kökénylikőr télre .
Üdv mindenkinek!
Sokakkal még nem találkoztam személyesen.
Zöldivel beszéltem, úgy tűnik, hogy az általa javasolt vasárnapi szlovák kanyar elmarad. Viszont az időkép szerint az idén e napon lesz utoljára 15 fok felett, ezért ha akartok gurulni egy rövidet, gyertek velem: Egy ehhez hasonló gurigára.
Találkozó a budaörsi meki előtt. Indulás vasárnap 10.00.
Érkezés Pestre legkésőbb délután NÉGY!
A vége nem Sóskúton, mert ha időben érünk, akkor a domb túloldalán a volt laktanyámat is meg szeretném nézni. Megállók: egyelőre semmi fix, de a Felcsút Csákberény útvonalon van néhány ötletem. Visszafelé egy ismerősnél, Pátkán jók vagyunk egy KV-ra. Tempó: ésszerű! Kaja: dobozból. költségvetés: minimál.
Ha nem küldesz legalább sms-t , biztosan nem várunk Budaörsön. telszámot mélben tudok adni, cím az adatlapomon.
A blokk belül hibátlan és gyönyörű volt. Csak a 4. fokozat volt avétos. Node, hamár ott voltak a Gixer fogasok és azon a kapcsoló körmök szebbek voltak a komplett váltó átköltözött a Bandiba.
Készítettem képeket, holnap feltöltöm.
Sajna a karter tömítés megadta magát így a próba még várat magára.
Hát nem volt kis meló. Az a nagy mamlasz blokk úgy húzta magához a földet, hogy a hátunk leszakadt, mire ki tudtuk venni és vissza.
Kezdem megismerni a Bandit. Azért várom az első kört. Mégis csak szét lettek szedve a főtengely csapok...
Eddig ennyi.