Mindegyik kivétel nélkül a következő elven működik: a foszforsav savas kémhatásából adódólag a vas-oxidot lemarja és az oxidmentes vas felületet egy foszfát réteggel bevonja. Ilyen foszfát fürdőben fürdetik a szerkezeti acélokat gyártáskor. Ettől feketék és pár hetet még a szabad ég alatt sem rozsdásodnak meg. Aztán az eső ezt a foszfát réteget fokozatosan lemossa és elkezdődik a rozsdásodás (oxidáció). A kazánok és fűtési rendszerek is igénylik, hogy egy családi ház rendszerébe pl egy zacskó trisót (trinátrium-foszfátot) adagoljunk, mert a foszfátozás a korróziót csökkenti.
Kérnék egy kis segítséget a jó emlékező tehetséggel megáldottaktól!
Mi is volt annak a rozsdamarónak (vagy rozsdagátló volt?) ami állítólag lehozza a kipufogóról, és a könyökről az elszíneződést teljesen?
Amúgy csak ez a típusú hozza le?
Sziasztok.
Szeretnék a Bandit-omra egy kis plexit. A képeken látható nagyon bejön, de nem tudok róla semmit. Egy francia oldalon találtam a képeket.
Itt van róla egy videó: http://youtu.be/0b61vgOJZGg
Tudtok segíteni ?A
Akár ilyet, vagy valami hasonlóan dögöset szeretnék.
Kiveszem......csepptöltő........szuterénban a földön 16-20 fok közötti hőfok.............5 perc alatt beteszem........felöltözöm(ami több mint 5 perc) és már gurulok is........emlékeim szerint 8 hétnél többet még sosem állt.....
Anno olvastam sokat - még kezdőként, hogy hogyan is tegyük el a gépet téli álomra. 90%-ban minden oldalon azt olvastam, hogy földre (beton, föld...stb) ne tegyük, mert senki nem tudja miért, de leszívja az akkut valami. (geotermia, földi sugárázás....akármi)
Én kiveszem, feltöltöm, felteszem a polcra, tavasszal meg beteszem és pöcc-röff indul.
Lekened, vársz, letörlöd?
Vagy.....?
Akkor csakis Evipass?
RO-55-öt próbáltam kis területen, de semmi nem történt
Mi is volt annak a rozsdamarónak (vagy rozsdagátló volt?) ami állítólag lehozza a kipufogóról, és a könyökről az elszíneződést teljesen?
Amúgy csak ez a típusú hozza le?
Előre is köszi!
Üdv!
Daty
S2 concept
A neve nem biztos.
Szeretnék a Bandit-omra egy kis plexit. A képeken látható nagyon bejön, de nem tudok róla semmit. Egy francia oldalon találtam a képeket.
Itt van róla egy videó:
http://youtu.be/0b61vgOJZGg
Tudtok segíteni ?A
Akár ilyet, vagy valami hasonlóan dögöset szeretnék.
Anno olvastam sokat - még kezdőként, hogy hogyan is tegyük el a gépet téli álomra. 90%-ban minden oldalon azt olvastam, hogy földre (beton, föld...stb) ne tegyük, mert senki nem tudja miért, de leszívja az akkut valami. (geotermia, földi sugárázás....akármi)
Én kiveszem, feltöltöm, felteszem a polcra, tavasszal meg beteszem és pöcc-röff indul.