Volt szervizbe Full-Gas Balatonboglár a dunántul legnagyobb Suzukisa amig hazaértem jó volt 40km. Ráadásul náluk vettem a motort most áprilisban. A Tapolcai HONDÁSNAK volt igaza, hogy van a HONDA meg helyette 1-2 más tipus, na ez bejött. Elötte 600-as Hornetem volt, a fiamnak van 1 Fz6-s az biztos nem 1 kategória a Bandittal.
Én ugyanigy vagyok vele április óta. A te géped nem dadog 3000 fordulat alatt? Nekem nagyon sokan segiteni próbáltak itt a fórumon, köszönöm nekik, de tovább nem küzdök eladom elötte más márkák voltak azok a problémák amik a Suzukival vannak ott ismeretlenek voltak.
Lenne egy kérdésem!Bandit K5-ösöm van. Az normális, hogy ha indítok akkor nem egyszerre melegednek be a hengerek?Mert nálam a bal szélső kezdi és amikor az már meleg a jobb szélső még szinte hideg.Ez normális vagy érdemes megnézettetnem?
Ha nagyon túl van töltve talán..... ....amúgy nem, viszont ha ki van húzva és féktisztítós takarítás van akkor a lukon mehet be a nem kívánt féktisztító....
5.700-nál tettem fel, most 10.500-nál tartok, vagyis durván 5.000 km van benne.
Gyakorlatilag szemmel látható kopás nincs rajta, tehát szerintem legalább még 5.000 km-t el fog menni!
Legjobban akkor jársz, ha a munkahengert is lecsavarozod (2csavar) arról a nagyobb aluminium konzolról (4 csavar), mert akkor nem fog ott lógni a kuplungcső végén, hanem félre tudod tenni / le tudod takarítani (a konzolt).
Lesz rajta dzsuva rendesen.
Nálam a kuplungcső elég merev, kicsit feljebb, a fesszabályzó környékén kellett valamit igazítani rajta, és akkor szépen elfordul onnan.
dojcs es englis szerintem.A csokolomra tanitgattam oket tobb kevesebb sikerrel.De a legbiztosabb az egyetemes nutogatos,azzal siman alkudtunk meg a jeruzsalemi arab piacon is vizipipara.
szerelők nagy része(nem sufni tuningról ),már csak presztizsből is el szokták vállalni a kihívásokat
link
Lenne egy kérdésem!Bandit K5-ösöm van. Az normális, hogy ha indítok akkor nem egyszerre melegednek be a hengerek?Mert nálam a bal szélső kezdi és amikor az már meleg a jobb szélső még szinte hideg.Ez normális vagy érdemes megnézettetnem?
Válaszokat előre is köszönöm!
Gyakorlatilag szemmel látható kopás nincs rajta, tehát szerintem legalább még 5.000 km-t el fog menni!
Lesz rajta dzsuva rendesen.
Nálam a kuplungcső elég merev, kicsit feljebb, a fesszabályzó környékén kellett valamit igazítani rajta, és akkor szépen elfordul onnan.