Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A homasitában láttam egy hasonló nyakemelőt hasonló áron....
Kösz!
Az élelmesebbje már le is koppintotta
Német Moto-detail gyártmány (más cég is gyárt ilyet, azt hiszem Louis katalógusban is van), kb. két éve vettem 12 v. 16 eFt-ért, itteni apróban árulták. Néha vaterán is látni ilyet. Ez ilyen univerzális, első-hátsó, eleinte én is csak hátsóként használtam, aztán vettem külön hátsó emelőt, így most már "boxutca" szinten tudom emelni a biciklit
"Eladni nem akarom és leszarom az olyan vevőket akik nem hiszik el hogy mennyi van benne. "

Ezt most nem értem
Amőgy volt nekem is gyári fényű karcmentes 20 éves motorom, a huszonéve motorozó cimbik kórusban mondták, hogy reális lehet a 30e futott km. Aztán mikor a szaki szétborította a besült motorját pár héttel később, mutatta, hányból volt összerakva
Ja!
Elsőre gondolsz?
Azt az emelőt kitől vetted?
Csak hogy lássátok kivel van dolgotok!

Bandit 400
Köszönöm a válaszokat. :D
egy Bandit 400-as boldog tulajdonosa lettem, és remélem az is maradok...:D
Tegnap felapplikáltam a féktárcsákat. Nyugodt munkatempóban, nem kapkodva, meglett 2 óra alatt.
Lassan kezdem érteni
Mindkettő Michelin. PP=Pilot Power PR2= Pilot Road 2

Az előző jobban tapad az utóbbi tartósabb. A PP előre a PR2 hátra a tuti kombó.
Jaaaa! Hát nem egészen egyre gondoltunk!
A PR2 és a PP mit jelentenek? Melyik gumi márkát érdemes feltenni?
A PR2 és a PP mit jelentenek? Melyik gumi márkát érdemes feltenni?
Előre sportosabb tapadósabb gumit kéne hátra meg túrásabbat.Így eléred hogy fékezésnél az eleje nehezebben esik ki alólad és ha jól választod meg tartós lesz és a hátsóval majd együtt kopik.Mivel a hátsó jobban kopik.
PL a PR2 igen tartós nagyon nehezen kopik.Viszont elöl sportosan használva eléri a határt és csúszhat.
Ezért szokták PP-vel kombinálni elöl.
a Metzelerrek milyen gumik? mert itt nézem a gumikat a r17.hu-n és 20ezer körül vannak. Túrázáshoz is jók a sportosabb gumik? Esőben hogy viselkednek?
Minnél tapadósabb sportgumit.Pilot power,dunlop sportsmart,meg amit ki tudsz fizetni.
Gondolom a hátsót már cserélhették, de az első az elég öregnek néz ki
Pénztárcafüggő a dolog, lényeg a méret a kor, meg a sebességi index.
Az esetek 99%-ban a hátsót kell előszőr cserélni, ezért nem értem amit irtál a gumik állapotáról.
Egygazdás volt a motor, a gazda 69-es szültésű.
Milyen elsőgumit érdemes feltenni rá?
Ahogy igy a gumikat mondod biztos, hogy sántit a 11000km, hacsak nem másik kerék van benne.