Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldd a képet.
mennyi volt végül az ára?
Találtam a neten olcsón levegőszűrőt, gyárit, gyertyákat is már csak a jó idő hiányzik (meg a márc. 14 forgalomból kivonva ) lehet röptetni már alig, várom
Semmi gondom a szerelések szedtem már szét nem egyszer szervizbe csak a gari miatt vittem láttam egy két dolgot-mit művelnek és én fele annyiból kihozom, mint ök ja és persze meg van csinálva rendesen. Annak elenére maradok a gyárinál, akinek ez a teljesítmény nem elég az előtt meghajlok, aki Béla királyt ki tudja motorozni, megérdemli a király nevet . Gépkönyvröl meg annyit hogy 3,5 liter olaját ír nekem mindig belemegy a 4liter.
Majd megnézhetem?
Kiváncsi lennék, hogy milyen a testtartása?
Látod ez a neked való vas! Magasságodhoz szerintem pont jó, és nem kell annyira feküdni rajta, ja meg van benne kraft!
Az megköszönném
Félig busa
A user-manual is megvan pdf-ben
Ha kell dobom!

Grat a géphez!
Vettél egy B-kinget!?
Köszi,megvan.
túl nagy a fájl, toldacuccoddL ment.
És köszi!
Jovanaa 2009 akart lenni
sandor.bernath@gmail.com
ja igen, és gratula.
ez akkor probléma valóban, ha szervízben csináltatsz mindent. Én megoldom magamnak, a szétszedés kb. 30 perc. Nekem kikapcsolja az agyam, ha szerelhetek, szóval tiszta haszon Magamnak cserélem az olajat, szűrőt, gyertyát is.
2099
ha adsz egy gmailes címet kapsz egy teljes service manualt tőlem.
2099-es, semmi extra teljesen gyári 11000E Km
Esetleg nem tudjátok honnan lehetne kézi könyvet letölteni mert azt nem találták meg.
Igen, de az ne feledjük, hogy "rommá kell szedni a motort" hogy légszüröt cserélj vagy moss. Emlékeim szerint alig 4-5 oldal a kézikönyvben csak erröl szól...
És azért nem mindegy hogy 12000-18000 ekm -ként kell bontani, vagy 3-6 ekm-ként.
Ráadásul ha valaki nem tudja feltürni az inge úját ehhez a mutatványhoz, akkor szervizköltségekkel együtt meg a ápoló löttyökkel szerintem nem sokkal rentábilisabb a gyári szürönél, ami szerintem ugyan olyan jól funkcionál.
Nagy nagy gratula! Használd ki az adrenalin vidámpark minden percét és évét! Milyen mikori mi van rajta stb?
Megvan Béla!
Értelek. Köszönöm a segítséget
jobban jársz, ha szétnézel a neten, sok minden olcsóbban van. A tavalyi motorkiállítás meg egy kalap szar volt, kínálatban és kiállítói számban is, és az árak is a boltban lévő akciókkal egyeztek.
Senkit nem érdekelne egy B-King felni? Képet küldök ha valakit érdekelne!
Köszi, a segítséget Még egy kérdés a motorkiáltásra készülök, nem tudjátok, ott lehet ilyen dolgokat venni olaj, szűrök, gyertyák, stb. mert akkor ott egyben mindent megvennék
illetve annyi, hogy többen cseréltünk mosható sportszűrőre, a hátránya, hogy 3-6000 km-nél ápolni kell, cserébe egyszer kell megvenni, a gyári árban.