Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem. Egyetlen ok lenne, amiért igen: az asszonynak kényelmetlen hátul. De mivel ő gyereket fog nevelni a következő években ez nem akkora gond....
Láttam ma pár eladó bk-t és azon gondolkoztam mire cserélnémle, ha ugyhozná kedvem, de nem jut eszembe semmi. Ti, lecserélnétek másra?
nem bírtam ki, kicsit meghúzigáltam a jobb markolatot az alsórakparton.semmi extra, csak 1-es, és 2-es volt
most ilyen vagyok!
nincs nagy tapasztalatom vele, a szezon végén ment fel, de jobbnak éreztem. A Z8-ból viszont nincs /55
nekem is ez volt az érzésem!
igaz, azóta nem mentem még gyorsabb egyeneseket, így csak városi tapasztalatom van..
számomra feltűnő volt a különbség! sokkal jobban fordul tőle a vas! állat, már csak ilyet tennék fel!
vettél észre különbséget az 50 és 55 közt? és mit ha igen?
és most megint 190/50-et rendeltem, Z8-at
nekem is az van fent, előtte 190/50 volt.
190/55 tökéletes, nekem is azon fut..
Köszi a segítséget. 190/55 méret az jó a gépre, vagy 195/55 rakjam rá?
az már kevés erre a felnire.
Sziasztok!

Kérdésem lenne, hogy a B-King-re 180/55 papucsot alá lehet rakni, vagy ne foglalkozzak vele?
Köszi a segítséget!
vicce is lett
ki a tököm fog ilyen motort venni? már végképp nem lesz érdemes eladni, ha ezt még lealkusszák a vevők
mondjuk fantasztikus egy szerkezet, szívem szerint megtartanám életem végig, mi baja lehet?
nincs ilyen ismerősöm sajnos, viszont nem is ajánlom, csak komoly cucc beszerélését, ugyanis a rossz forrasztásokat szétrázza a motor. Ráadásul ha nem figyelsz kint elveszik a jogsit az átalakításért, E betűs legyen a lámpa.
mondjuk nem olcsó...
Esetleg ezt is fel lehet tenni, a'la Harley Davidson...

Katt ide
http://www.twobros.com/cgi-bin...

Válaszd ki melyiket szeretnéd majd szorozd fel a Dollár napi árfolyamával és megkapod az árat .
Suzuki Hollós forgalmazza
Üdv nektek vadak
Segítséget kérnék légszűrőt szeretnék beszerezni, tudtok valahol jó áron?
Az "Öreg" Bódis papától lehet venni 190-ért '/közvetve/
Amugy kb 3OO.
Miskolcon ha megvan még a srácnak akkor van eladó használt, ha jól emlékszem 120 pénz. Én néztem van egy nagyon pici karc rajta.
a hollós adta ezzel a two brotherssel ha jól emlékszem....

e-bay?
Ez nem az ő motorja
szia

ez a pufi egy álom!szezonra szeretnék én is tudnál segíteni hol lehet beszerezni és kb mennyibe kerülne?
előre is köszi!
feldobtam a 211 gp-t , hát tapad mint állat ebben a hidegben a ppower2ct (igaz már elég kopott - 2mm - állapotban) jobbra balra csúszkált kigyorsításkor, ezzel meg emeli az elejét állandóan:))))))))))).
persze a futásteljesítményről semmmit se fogok megtudni, mert használtan dobtam fel, de az élmény az megfizethetetlen!