vicce is lett
ki a tököm fog ilyen motort venni? már végképp nem lesz érdemes eladni, ha ezt még lealkusszák a vevők
mondjuk fantasztikus egy szerkezet, szívem szerint megtartanám életem végig, mi baja lehet?
nincs ilyen ismerősöm sajnos, viszont nem is ajánlom, csak komoly cucc beszerélését, ugyanis a rossz forrasztásokat szétrázza a motor. Ráadásul ha nem figyelsz kint elveszik a jogsit az átalakításért, E betűs legyen a lámpa.
feldobtam a 211 gp-t , hát tapad mint állat ebben a hidegben a ppower2ct (igaz már elég kopott - 2mm - állapotban) jobbra balra csúszkált kigyorsításkor, ezzel meg emeli az elejét állandóan:))))))))))).
persze a futásteljesítményről semmmit se fogok megtudni, mert használtan dobtam fel, de az élmény az megfizethetetlen!
most ilyen vagyok!
igaz, azóta nem mentem még gyorsabb egyeneseket, így csak városi tapasztalatom van..
Kérdésem lenne, hogy a B-King-re 180/55 papucsot alá lehet rakni, vagy ne foglalkozzak vele?
Köszi a segítséget!
ki a tököm fog ilyen motort venni? már végképp nem lesz érdemes eladni, ha ezt még lealkusszák a vevők
mondjuk fantasztikus egy szerkezet, szívem szerint megtartanám életem végig, mi baja lehet?
Katt ide
Válaszd ki melyiket szeretnéd majd szorozd fel a Dollár napi árfolyamával és megkapod az árat .
Suzuki Hollós forgalmazza
Segítséget kérnék légszűrőt szeretnék beszerezni, tudtok valahol jó áron?
Amugy kb 3OO.
e-bay?
ez a pufi egy álom!szezonra szeretnék én is tudnál segíteni hol lehet beszerezni és kb mennyibe kerülne?
előre is köszi!
persze a futásteljesítményről semmmit se fogok megtudni, mert használtan dobtam fel, de az élmény az megfizethetetlen!