Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyilván az a kérdés, mire használod. Én túrázok veles, kanyargással egybekötve. pályára ritkán tévedek fel. Most van power 2 ct-ben 5700 és még bőven jó, bár mintha halvány kockásodást látnék rajta hátul.
ez durva, mert én is erre gondoltam, de akkor lehet marad az új 2ct, abba belefér 7e km...
Az előző rossz lett... kódok
Brian-tól vettem a gumit 15-22 ezer forint közötti áron, és 2500-3500 km tud!
Sajnos nekem minimun 350 kilométer autópálya minden utamon össze jön, mert itt nincs egy kanyar sem
Sziasztok !
Nekem Metzeler racetec k3 van rajta, de sajnos max 5 ezret bír ki.
Sajnos a tapadásnak ára van.
Mint tudjuk minél puhább gumit teszünk fel, annál nagyobb a tapadás és a kopás.
Múltkor kipróbáltam a kecskeméti pályán, és elég meggyöző volt.
Bár szerintem ez elmondható lenne a legtöbb puha sportgumira is.
kíváncsi leszek mennyit megy el egy sportgumi a kingen. Nekem is power 2ct van fent.
és mennyit megy neked el a hátsó? és mennyire téped neki?
211-el járok én is, király!
most p power 2 ct van fent, sztem gp211 racer megy fel... szóval nem túra
amiatt aggódtam, hogy a kanyarodás rovására mennyit romlik az egyenesfutás..
de Fiveurban szerint nem, hiszek neki:)
nekem most /50 van fent, utána a /55 fog menni. Nem ez a lényeg igazán, hanem hogy túra vagy sporttúra a gumi amit akarsz. A sportgumik hegyesebbek, jobban kanyarodnak.
Sziasztok!
Tavaly az egyik haverom elfektette a gépét.
Két dologban kérnék infót,ha tudnátok segíteni.

Kellene neki hátsó integrált irányjelző,amiben benne van minden(világítás,féklámpa+irányjelző)
Plusz a fekete Békának a gyári színkódja.

Előre is köszönöm
Én nem vettem észre különbséget!
használ valaki 190/55-ös gumit? nekem most 190/50-es van fent, milyen a /55-ös? egyenesfutáson észre lehet venni/rosszabb észrevehetően, vagy elhanyagolható? utcára kellene..
Basszus az gáz.
ja.
Elvette a bank?
Sanyi bá, még mindig eladó a mocid. Mondjuk az a 16.000 km amit írnak..... link
működött a kiütés kösz a jótanácsot. Végre tudtam menni egy nagyobb kört a vassal, fel is dobódtam teljesen
na mi lenne az?
lenne........
jelentem kicserélték a fesszabályzót gariban.
azóta megint csinálta, hogy nem indult el, még jó, hogy lejtőn álltam és be tudtam gurítani. állítólag az akksi szaraxik, de én nem vagyok meggyőzve, majd még tapogatom a gondot....

esetleg ötlete van valakinek?

én is tervezem,hogy kap majd sportosabb hangot a Tábornok:)
mennyiért sikerült rá venned?szép hangja lett?
vicceltem
Isten ments,hogy saját fajtámtól lopjak!amúgy sem élek ilyen életet inkább megveszem ami tetszik és azért szeret a motoros ember motoros talikra menni mert ott nem kell elzárni semmit mert hát nem lopja el senki pl:Pilismarót,Sirok stb...

Még egy trükköt kipróbálok mert hát Suzuki gyárba szállítom a munkásokat és a kocsikon a hátsó jel kisebb mint az első,hozatok 2őt hát ha....:D